Tedenski ljubezenski horoskop | 27.05. – 02.6.2019

OVEN – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop Oven

Trudili ste se, da bi vse naredili prav, a občutka zadoščenja ni. Spoznali ste osebo, ki je v vas prebudila lepe občutke, zdaj pa se sprašujete ali so bili ti občutki pravi. Vprašanje je ali si želite te občutke deliti z osebo, ki jih je je v vas prebudila. Ni vse zlato kar se sveti, to vemo, ampak zakaj pa tokrat ne bi mogli imeti končno malce sreče? Ta teden vas čaka kar nekaj prijetnih trenutkov v dvoje.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

BIK – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop BikTa teden nikakor ne bo “sanjski” za vaše ljubezensko življenje. Padli ste v nek cikel otožnosti iz katerega boste iskali najkrajšo pot. Pojdite ven v družbo, komunicirajte in prisluhnite nasvetu bližnje osebe, ki vam bo precej pomagala pri težavah, ki vas tarejo. Konec tedna pričakujte sila zanimivo srečanje z osebo o kateri boste (in ste tudi že) razmišljali na precej intimen način.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

DVOJČKA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop DvojčkaPred časom ste nekaj obljubili in prišel je čas, ko se boste morali te obljube držati. Ne bo vam šlo najlažje z jezika ampak kar se obljubi … Ne razočarajte bližnje osebe, ki precej slepo zaupa v vas. Če menite, da se ob njej ne vidite, zberite pogum in to priznajte. Srce vam pospešeno bije ob misli na nekoga, a videti je, da ste v srcu precej razdvojeni. Vam misli meša druga oseba?

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

RAK – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop RakPočasi postajate “svetovni prvak” za izpuščene priložnosti. Kar nekako uživate v tem, da jih ne zgrabite, ko se pojavijo in potem tarnate kako vam nič ne gre. Zaključite z negativnimi zgodbami in se raje posvetite pozitivnim in bolj veselim. Tam zunaj imate nekoga, ki si od vas želi več pozornosti. Odprite oči in opazili boste, da se okoli vas dogaja marsikaj lepega. Sredi tedna pričakujte precej neposredno sporočilo (ali povabilo), ki se lahko izkaže za lep intimen dogodek.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

LEV – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop LevTa teden boste na hudi preizkušnji. Spoznali (ste) boste osebo, ki vam bo na prvi pogled zelo simpatična, potem pa se boste borili z nekakšnimi dvomi globoko v sebi. Če boste menili, da gre za star vzorec, ki se redno pojavlja pri vas v takšnih trenutkih, potem vsekakor skušajte zadevi priti do dna. Ni vse zlato kar se sveti in niso vsi nasmejani obrazi vam prijazni. Ko se boste enkrat zavedeli tega, potem vam bo v življenju lažje.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

DEVICA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop DevicaZa Device bo na ljubezenskem “terenu” uvod v teden minil precej povprečno. Dnevi, ki prihajajo bodo idealni za vaše poglobljeno razmišljanje o tem česa si zares močno želite. Občutek imate, da vaš plamen ljubezni precej medlo brli. Če ga boste želeli razplamteti, se boste morali bolj potruditi. Kaže vam na možnost romance na delovnem mestu. Nekdo vas že dlje časa opazuje in si želi malce več komunikacije.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

TEHTNICA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop TehtnicaTehtnice boste ta teden vse kaj drugega kot nekdo, ki tehta. Mudilo se vam bo sprejeti izziv na ljubezenskem področju in kar zmanjkovalo vam bo časa, da bi pretehtali vse pozitivne in negativne posledice naslednjih korakov. Čakajo vas izzivi, ki bodo močno povezani z vašim intimnim življenjem. Bodite previdni saj vam bo nekdo tako zelo všeč, da boste ob njem pozabili trezno razmišljati. Hitro lahko postane lepo, a tudi obratno.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

ŠKORPIJON – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop ŠkorpjonSte v obdobju, ko vam metuljčki v trebuhu narekujejo življenje. Lepi dnevi so pred vami. Polni ljubezni, romantike, ter čudovitih trenutkov v dvoje. Niso vsi tako zelo veseli za vas kot ste sami. Morebitne zlobne komentarje raje preslišite ali pa se jim samo nasmejte, tako bodo kar najhitreje zbledeli. Imate neko nedokončano zadevo, ki bi vam utegnila nekoliko pokvariti konec tedna. Vzemite si čas in opravite z njo, saj bo tako ta teden še lepši.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

STRELEC – ljubezenski horoskop

Ljubezesnki horoskop StrelecPred Strelci je eden lepših tednov na ljubezenskem področju. Še posebej to velja za tiste Strelce, ki so se v preteklem obdobju trudili vzpostaviti lep odnos z njim ljubo osebo. Nadvse privlačni boste za vse okoli sebe, zato se vam nasprotni spol ne bo mogel upirati. Zajeli ste val sreče, ki vam lahko konkretno izpolni ljubezensko življenje. Zelo boste komunikativni in polni energije na vseh področjih. Izkoristite te vesele dneve!

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

KOZOROG – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop KozorogTa teden bodite zelo pozorni na signale okolice, ki vam bodo sporočali, da je nekdo vrgel oko na vas. Obeta se vam sila zanimivo srečanje z osebo, ki vam je sicer že znana, a nanjo nikoli niste gledali na tak način kot boste sedaj. Morda gre za romanco v delovnem okolju ali pa za nekoga, ki ga redno srečujete med svojimi opravili. Zadržite trenutno raven energije, ki vas bo zlahka ponesla tja, kamor si boste najbolj želeli.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

VODNAR – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop VodnarČe menite, da ste se ogreli za nekoga, ki vam realno ni dosegljiv, potem morda zaman tratite svoj čas in energijo. Zdi se, da gre za nekoga, ki je vezan ali pa ne kaže pravih znakov za preskok potrebne iskrice. Sporočilo (ali namig), ki ste ga prejeli pred kratkim vam je dalo precej več opravka kot ste si mislili na začetku. Če niste prepričani kako se odzvati nanj, je bolje še malo počakati. Zadeva se bo razvozlala sama od sebe in videti je, da dobro za vas.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

RIBI– ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop RibiZdi se vam, da vam zadnje čase ne gre prav nič od rok. Doživeli ste neko manjše razočaranje, ki vas najeda že preveč časa. Opravite s tem, zaključite poglavje in pojdite dalje. Sredi tedna se vam obeta zanimiva komunikacija na digitalnem področju. SMS sporočila, e-pošta ali pa klepet na spletu, bodo pošteno razburkali vaše ljubezensko življenje. Čakajo vas “vroči” dnevi in veliko radosti.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

 

Ni komentarjev

Odgovori