Tedenski ljubezenski horoskop | 29.07. – 04.08.2019

OVEN – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop Oven

V zraku bo ta teden ogromno pozitivne energije in izjemnega seksapila! Privlačni boste tudi osebam katerim sicer ne bi smeli biti. Previdno ravnajte v primerih, ko ne boste povsem prepričani v tisto kar počnete. Kaj hitro se lahko vsi lepi in poželjivi trenutki spremenijo v pravo malo katastrofo. Vsekakor pa se pripravite na neizbežen flirt v katerem vas bo oseba na drugi strani dobesedno požirala z očmi.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

BIK – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop BikIz vas bo ta teden bruhal ogenj v smislu energije, ki bo ljudem okrog vas enostavno preveč privlačna. Zbližali se boste z nekom za katerega ste še pred kratkim menili, da to ne bo mogoče. Presenetil vas bo odziv te osebe na vaše drzno vprašanje. Si ga sploh upate postaviti? Imejte v mislih, da vas opazuje par oči, ki ne dovoli flirtanja z drugimi. Partner/ica, prijatelj/ica, simpatija, …? Imate precej nedoločen odnos do nekoga, ki si želi (v kratkem) vedeti kaj več.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

DVOJČKA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop DvojčkaV vas gori upanje, da je končno napočil vaš trenutek. Prav zares bi lahko, je pa vprašanje ali ste dovolj drzni, da končno izzovete svojo usodo. V preteklosti ste v ljubezni večkrat ostali na “suhem” ravno zaradi pomanjkanja drznosti. Končno pokažite svoj pravi obraz, bodite samozavestni in povejte kaj vam leži na duši. Kljub vsemu pa, previdno z neposrednostjo. Vsakdo jo nekoliko drugače prenese pa čeprav gre za resnico. Ta včasih zelo boli.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

RAK – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop RakSredi tedna pričakujte “prevetritev” v vašem ljubezenskem življenju. Prihaja obdobje, ko boste kraljevali v komunikaciji zato vsekakor kontaktirajte osebo, ki v vašem srcu povzroča nemir. Z besedami boste v enem pogovoru opravili več kot poprej v vseh tednih in mesecih. Nasmeh na obrazu ljube osebe vam bo povedal, da ste na pravi poti. Morda se boste spraševali zakaj je bilo potrebnega toliko časa, a zapomnite si, ni vedno dober trenutek. Vi ste dočakali pravega.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

LEV – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop LevV začetku tedna boste imeli velik potencial za pozitivne premike na ljubezenskem področju. Nekomu ste povsem zmešali glavo, zdaj pa se sprašujete ali si tega sploh želite. Že sam dvom je dovolj veliko opozorilo, da se ne zapletate še naprej. Dobro premislite kaj vam pomeni ta oseba in upoštevajte svoja načela. Če ne boste previdni lahko prizadenete tako sebe, kot tudi osebo na drugi strani.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

DEVICA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop DevicaSte želeli nekomu povedati, kako se v resnici počutite? Ta teden bo idealen čas za to. Kar nekaj časa ste že posvetili nekomu, ki v vas vzbuja mešane občutke. Na trenutek ste noro zaljubljeni, naslednji hip pa izgubljeni v sivini povprečja. Dobro razmislite o vsem kar se ta hip dogaja okoli vas in povprašajte svoje srce česa si želi. Zagotovo ne življenja v negotovosti in pričakovanju lepših dni. Zaslužite si srečo.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

TEHTNICA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop TehtnicaV začetku tedna vas čaka val veselja in navdušenja. Prejeli boste novico/sporočilo od nekoga, ki vam je strašno pri srcu. Morda gre za partnerja ali pa simpatijo od katere si želite še kaj več. Bodite jasni v svojih besedah sicer se vam utegne pripetiti, da boste nerazumljeni ostali sami. Tudi napačno razumljene besede nimajo pravega učinka. Včasih imamo ljudje radi zagonetke, v nekaterih primerih pa je bolje biti povsem jasen in neposreden.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

ŠKORPIJON – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop ŠkorpjonVaša samozavest bo ta teden na vrhuncu. Ravno prav boste drzni v trenutkih, ko bo to najbolj potrebno. Zmehčali ste srce osebe, ki je na vašem “radarju” zato nikar ne čakajte predolgo. Morda še pred kratkim niste razmišljali, da boste prišli tako daleč, a dejstva so pred vami. Bodite izvirni, ko boste iskali pravo idejo za zmenek ali izlet. Vsekakor se vam obeta izredno lep in intimen konec tedna na ljubezenskem področju.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

STRELEC – ljubezenski horoskop

Ljubezesnki horoskop StrelecPred vami je teden, ko se vam bo zdelo, da bi lahko bruhali ogenj. Nivo vaše energije bo izjemen zato boste prevladovali na vseh področjih. Še posebej vroči pa boste na ljubezenskem. Nasprotni spol se bo le stežka upiral vašemu magnetizmu in vročim plamenom, ki bodo švigali na vse strani. Bodite previdni, da ne zanetite preveč ognja kajti gasiti na več koncih hkrati ni najbolj enostavno.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

KOZOROG – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop KozorogZ nekom ste se pred kratkim popolnoma ujeli in sprašujete se kako naprej. Morda niste pričakovali, da bo vse skupaj potekalo tako zelo hitro. Pred vami se odkriva prava pravcata pustolovščina na ljubezenskem področju. Takšna kakršno ste si že dolgo želeli, zdaj pa niste ravno prepričani, da si je želite. Morda gre bolj za nek notranji strah, a dejstvo je, da nikoli ne boste izvedeli, če se vanjo ne boste podali.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

VODNAR – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop Vodnar

Prihaja teden poln strasti in intimnih trenutkov. Če ste pred kratkim spoznali osebo, ki vam je ukradla srce, boste ob njej preživeli izjemen teden v katerem boste pozabili na vse ostalo. V primeru, da to osebo šele spoznavate pa vas pred koncem tedna čaka zelo lep zmenek, ki se lahko sprevrže v zelo dolg večer ali pa kar noč. Kljub temu, da morda niste privrženec ljubezni na prvi pogled, pa se vam utegne pripetiti prav to.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

RIBI– ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop RibiČaka vas precej buren teden na čustvenem področju. Ali ste se v nekoga močno zaljubili, ali pa vam domišljijo buri nekdo s svojimi besedami. Morda imate občutek strahu pred zavrnitvijo, ki je posledica kakšne stare zgodbe, ampak tokrat vsekakor ne bi smeli podleči tem strahovom. Videti je, da gre za iskren odnos in močno željo nekoga, da bi vam ugodil. Lahko se vam pripeti, da boste doživeli enega najbolj intimnih večerov v zadnjem času.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

Ni komentarjev

Odgovori