Tedenski ljubezenski horoskop | 29.4. – 05.5.2019

OVEN – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop OvenNaj vam ne bo nerodno sprejeti pomoči (ali nasveta), če vam bo ponujena. Ne smete se počutiti nebogljeno, saj ne gre za to vrste pomoč. Nekdo vam želi namigniti, da ste spregledali precej očitno reč na ljubezenskem področju. Srce nekoga se je ogrelo za vas, a je videti, da tega niste opazili. Morda malce namenoma, a vsekakor se dolgo ne boste mogli več delati nevedne. Tudi sami čutite tisto brenčanje v trebuhu in počasi je čas za naslednji korak.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

BIK – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop BikBiki boste ta teden poskrbeli za to, da bo zelo prijetno biti vaš prijatelj, znanec, sodelavec ali partner. Svojo igrivost boste zlahka prenesli na okolico in, če boste le želeli. Naj vas ne zmede ponudba nasprotnega spola, pa naj bo še tako direktna. Nekdo očitno ocenjuje, da ste preveč pasivni in bo želel malce pohitriti vse skupaj. Če se ob tej osebi počutite prijetno, potem vsekakor sledite njenim dejanjem.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

DVOJČKA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop DvojčkaNa čelu vam bo pisalo, da je nekaj v igri, oči bodo igrivo iskale kontakt, srce pa vam bo bilo precej hitreje kot sicer. Če ste v fazi spoznavanja nekoga, potem se vam ta teden zagotovo obetajo zelo lepi trenutki. Imate pa neko nedokončano zadevo za katero kaže, da bi lahko imela vpliv na nadaljevanje te zgodbe. Morda gre za neko intimno razmerje, ki še ni povsem zaprto (z vaše ali druge strani). Potrebno bo nekaj potrpljenja.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

RAK – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop RakNa trenutke vas obhajajo dvomi in niste prepričani ali ste sposobni izpeljati kar ste si zastavili. Morda gre za nekaj kar se je zastavilo kar samo od sebe, a sedaj čutite, da gre za zadevo, ki bi vas lahko osrečila. Imejte oči tudi na hrbtu kajti nekdo si želi del vašega kolača. Ker gre za ljubezensko zadevo, tega kolača seveda ne boste pripravljeni deliti. Dobra prijateljica bo imela moder nasvet za vas.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

LEV – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop LevPreveč se zanašate na stare vzorce, ki vam v preteklosti v ljubezni niso prinesli najboljših rezultatov. Ta teden jih vsekakor črtajte s seznama saj vam bodo naredili več škode kot koristi. Privoščite si krajši “šoping”, sprostite se in upoštevajte prijateljev namig glede vaše garderobe. Nikar ne skušajte združiti dela z zabavo, saj osebi na drugi strani to nikakor ne bo všeč. Če se vam zdi, da vas “vleče” potem vsekakor zgrabite priložnost.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

DEVICA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop DevicaSuhoparni odgovori na vprašanja, namenjena osebnim odnosom, vas bodo spravili v težave. Nikar ne mislite, da je “kratko in jedrnato” vedno najboljše. V tem primeru to zagotovo ne bo držalo. Oseba, ki vam bo postavljala vprašanja si bo želela podrobnih in razdelanih odgovorov. Če vam je všeč, potem se vsekakor potrudite biti temeljiti in iskreni. Konec tedna bi lahko imeli precej prijeten zmenek.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

TEHTNICA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop TehtnicaNahajate se v obdobju, ki ni najbolj usmiljeno do vas. Z vseh strani prihajajo zahteve in naloge, vi pa komajda sproti rešujete najnujnejše. Tudi ta teden kakšnih večjih presenečenj glede tega ne bo. Vseeno pa vam nekje sredi tedna kaže na precejšen obrat na bolje. Lahko se vam zgodi, da vas bo zadela Amorjeva puščica. Ne bodite videti preveč presenečeni, sicer bo šla lepa priložnost hitro “po gobe”.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

ŠKORPIJON – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop ŠkorpjonPolni energije boste vstopili v nov teden in tako je tudi prav. Imate vso pravico do tega. Čeprav vam nekdo iz nevoščljivosti želi narezati nekaj polen pod noge, pa se boste oviram zlahka izognili, ali jih preskočili. Zapomnite si, najslajše je to storiti pred očmi tistega, ki jih nastavlja. Ljubezen bo ves čas blizu vas in v srcu boste čutili le veselje in željo po osebi, ki vam ga že nekaj časa krade.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

STRELEC – ljubezenski horoskop

Ljubezesnki horoskop StrelecČe se ob nekom počutite nelagodno, to vsekakor pomeni, da nekaj ni v redu. Razmislite pri sebi za kaj gre in se skušajte pogovoriti, sicer lahko vse skupaj zanese v povsem napačno smer. Želite si ljubiti in biti ljubljeni, a na silo se tega ne da. Sorodnik vam želi že nekaj časa diskretno povedati zakaj je tako, a ga ne vidite (slišite). Preveč ste zaslepljeni z idejo o brezhibni ljubezni, da bi opazili drobne signale, ki bi vam odgovorili na marsikatero vprašanje.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

KOZOROG – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop KozorogZavedajte se, da niste dolžni reševati vseh težav tega sveta. Nekdo v vaši bližini trpi v srcu zaradi težav v osebnem življenju, s tem pa nehote enako povzroča vam. Včasih je dovolj zgolj nasvet, spet drugič pa konkreten namig, da se s tem ne želite ukvarjati. Tudi sami imate pred seboj izziv, ki vpliva na vaše osebno življenje. Nekdo tam zunaj čaka na vaš signal, ali odgovor glede precej intimne zadeve.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

VODNAR – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop VodnarČeprav se morda sprašujete zakaj ste se sploh spustili v neko osebno zadevo, pa boste ta teden dobili potrditev, da ste storili prav, ko ste se. Bodite previdni, ko bo beseda nanesla na poslovno sodelovanje z osebo, ki vam je sicer všeč, oziroma simpatična. Preden ukrenete karkoli v tej smeri, se prepričajte, da so občutki enaki tudi na drugi strani, sicer vas lahko doletijo težave.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

RIBI– ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop RibiČe ste še pred kratkim menili, da se vam to ne more pripetiti, boste ta teden dobili povsem drugačne občutke. Težava, ki se vam kaže, bo prišla v obliki “tretje osebe” v vašem življenju. Najsi gre za nekoga, ki bo želel priti blizu vam, ali pa za osebo kateri se želite približati vi, bo nekje v bližini še nekdo, ki bo stal med vama. Bodite skrajno previdni in ne igrajte se s čustvi te tretje osebe.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

 

Ni komentarjev

Odgovori