Tedenski ljubezenski horoskop | 4.3. – 10.3.2019

KOZOROG – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop KozorogVaše oči že dolgo počivajo na nekom, ki vam je blazno všeč. Morda to počnete že predolgo saj ni videti, da bi se kaj bistvenega spremenilo. Se bojite zavrnitve ali pa je posredi kak drug razlog? Nikar ne razmišljajte negativno sicer boste še naprej naokoli hodili slabe volje. V prvo redko katera reč uspe. Morda le včasih tista tako opevana »ljubezen na prvi pogled«. Sliši se romantično, a ni treba, da je vedno tako. Stopite korak naprej, zaupajte tej osebi kako jo vidite in morda boste že v kratkem močno presenečeni nad razvojem dogodkov.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

VODNAR – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop VodnarSledite svoji intuiciji, ki vam pravi, da vas nekdo gleda povsem drugače kot to počnejo drugi. Opazili, ali pa začutili, ste to že pred časom. Če boste pozorno prisluhnili svojemu notranjemu jazu, boste kaj hitro vedeli kaj vam je storiti naprej. Videti je, da ta oseba čaka na vaš prvi korak. Ali ga boste storili, je povsem vaša odločitev. Ni dobro vedno samo čakati in biti plen. Včasih je dobro in bolje biti tudi lovec.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

RIBI– ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop RibiNekaj vas pošteno tare te dni. Lahko sicer rečete, da ni nič, ampak tako boste samo lagali sami sebi. Prijatelji in sodelavci vam itak ne bodo verjeli. Vaš obraz pove več kot tisoč besed, zato na plan z besedo. Gre za neko srčno težavo katero morate na vsak način rešiti. Če gre za svežo ljubezen potem se vsekakor zaupajte najboljšemu prijatelju ali prijateljici, ki vam vedno pozorno prisluhne. Pa tudi nasveti iz tega naslova so navadno izredno dobrodošli. Prisluhnite svojemu srcu, vse bo v redu!

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

OVEN – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop OvenSploh še poznate razliko med dnevno rutino in iskanjem novih, vznemirljivih trenutkov? Če se na ljubezenskem področju počutite zastarelo, rutino vsekakor čimprej presekajte. Nikoli ni prepozno za nov začetek in za nove izzive. Vaše ljubezensko življenje se trenutno sooča z ovirami, ki se lahko zdijo nepremostljive, vendar ne obupajte. Razjeda vas občutek dvoma v ljudi na drugi strani. Še je čas, da zadeve spravite v prave tirnice.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

BIK – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop BikČe želite na začetku tedna narediti kakšno veliko in posebno romantično gesto, razmislite še enkrat. Znebiti se morate občutka, da si okolico in prijatelje kupujete z denarjem. Naj vas vzljubijo in imajo radi zaradi tega kar ste in ne zaradi debeline vaše denarnice. Sredi tedna imate kar nekaj potenciala za romantično druženje v dvoje. Nekoliko vas ovira neka stara zgodba, ki vsake toliko pokuka na plan. Razčistite z njo.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

DVOJČKA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop DvojčkaKo gre za svežo ljubezen, je edina stvar, ki ostane enaka, njena nepredvidljiva narava. Če mislite, da ste v tem sami in ne morete vplivati na potek dogodkov, se motite. Vsi so na isti ladji, ki včasih pluje po nemirnem morju, a se bolj ali manj spretno izogiba čerem.  Ste vi tisti kapitan, ki bo spretno krmaril, ko bo za to priložnost? Med vami in nekdanjim ali potencialnim ljubimcem je konec tedna pričakovati napetosti. Ste resnično razčistili že vse okoli tega?

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

RAK – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop RakVedno je lahko stresno, če se različna področja vašega življenja ne ujemajo. Denimo, če delo poteka v redu, prijateljstvo ali ljubezen pa ne. Takrat trpi tudi delo. Morda ne boste mogli imeti vsega kar hočete že ta teden, a nikar ne obupajte. Kaže na veliko izboljšanje kar se medsebojnih odnosov tiče. Lahko pa vsekakor pripravite teren za ta trenutek. Vaše srce bije za osebo, ki morda niti ne ve kaj zares čutite do nje. Odprite se, sicer vas bo čustveno razneslo.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

LEV – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop LevV začetku tedna boste dobili skrivnega oboževalca. Morda ste se že srečali z anonimnimi ljubezenskimi sporočili in boste končno spoznali pošiljatelja. Presenečeni boste, ko boste ugotovili za katero romantično dušo gre.  Uživajte v pozornosti, vendar previdno nadaljujte vsaj dokler ne odkrijete kaj več o njej. Ni skrivnost, da uživate v središču pozornosti, vendar vsega ne smete deliti z javnostjo. Če dobite kompliment, pa se ga spodobi vrniti nazaj.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

DEVICA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop DevicaZnašli se boste v situaciji, ko se boste morali opravičevati bivšemu partnerju, ki bo dokazal, da je imel prav v neki zadevi. Morda vas bo resnica celo nekoliko potrla, a časa za objokovanje ni več. Kar je, je. Nikar več ne vrtajte naprej s svojimi vprašanji, saj ni nujno, da vam bodo odgovori všeč. Včasih se je enostavno potrebno sprijazniti z nekaterimi odločitvami in živeti dalje. Že proti koncu tedna vas čaka prijetno presenečenje v obliki povabila na kavo/sprehod/ …

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

TEHTNICA – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop TehtnicaČe imate v začetku tedna opraviti s kakšno daljšo potjo, bodite pripravljeni na prav poseben romantičen izziv. Povsem neizzvano bi se vam lahko ponudila sijana priložnost za spoznavanje z osebo, ki bo povsem po vašem okusu. Če se vam bo na trenutke oseba na drugi strani zdela preveč vsiljiva, bo to le zato, ker vas želi čim hitreje navdušiti. Ljubezenska pota so polna presenečenj in kdo pravi, da bo to pot kaj drugače?

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

ŠKORPIJON – ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop ŠkorpjonPostavlja se vprašanje kako visoka pričakovanja imate do osebe na drugi strani. Če jo želite bolje spoznati, potem ji morate vsekakor dati na voljo nekaj več časa. Ste strastni in želite to strast prejemati tudi nazaj. Zavedajte pa se, da nimajo vsi enakega načina izražanja čustev. Prav tu pa sami največkrat »filtrirate« osebe s katerimi želite, ali pa ne želite biti. Morda kdaj komu na ta način naredite krivico? Vprašajte se tudi, koliko dobrih priložnosti ste na tako morda že zamudili.

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

STRELEC – ljubezenski horoskop

Ljubezesnki horoskop StrelecZačetek tedna bo za Strelce nadvse optimističen. Vesolje je za vas pripravilo kar nekaj odličnih trenutkov, a ujeli jih boste le, če si boste tega želeli. Posedanje doma med štirimi stenami vas ne bo pripeljalo nikamor. Včasih je svojo usodo enostavno potrebno izzvati. Še posebej kadar je govora o ljubezni. Potrebujete nekaj novega, … nov kos garderobe, frizuro, …nekaj kar bo v vas pritisnilo na pravi gumb. Ljubezen vas čaka, ujemite jo!

Preveri s koliko samskimi na ona-on se idealno ujameš!

 

Ni komentarjev

Odgovori