Tedenski ljubezenski horoskop | 5.11. – 11.11. 2018

Registriraj se BREZPLAČNO in preveri ASTRO UJEMANJE s svojo simpatijo!

Kozorog – ljubezenski horoskop

1_kozorogTežko spuščate svoja merila in trdno se držite svojih načel. Za vami so razne izkušnje, ki so vas oblikovale in to je na vas pustilo velik pečat. Vseeno se zavedajte, da ljubezen ne pozna zemeljskih prepričanj, omejitev ali sovraštva. Presenečeni boste.

                             Ujemanje: bik, devica, rak, riba in škorpijon.

Vodnar – ljubezenski horoskop

2_vodnarKomu boste tokrat dali priložnost? Veliko stvari se bo dogajalo in to boste znali dobro izkoristiti. Uporabite svoje družbene in socialne veščine in se povežite z drugimi. Niste tip človeka, ki bi se omejeval in vselej ste pripravljeni na nekaj novega.

                             Ujemanje: dvojček, tehtnica, lev, oven in strelec.

Ribi – ljubezenski horoskop

3_ribiV tem tednu se vam bo odprlo veliko vrat in imeli boste pestro izbiro. Ne boste se obotavljali ampak boste z večjo gotovostjo in samozavestjo sprejeli odločitev. Zdelo se bo, da sta z določeno osebo na isti valovni dolžini, kar bo za vas zelo spodbudno.

                             Ujemanje: škorpijon, rak, devica, kozorog in bik.

Oven – ljubezenski horoskop

4_ovenNa vsakem koraku lahko spoznate pravo osebo, samo če si to dovolite. V tem tednu boste imeli lepo priložnost, da se zbližate z nekom, ki ga mogoče poznate že od prej. Ni vam treba tekmovati v zadržanosti in nedostopnosti. Vzemite stvari v svoje roke.

                             Ujemanje: lev, strelec, tehtnica, dvojčka in vodnar.

_______________________________________________________________________________________________________

Naroči astrološko karto in svetovanje pri astrologinji Špeli.   >>> klikni TUKAJ ! <<<

_______________________________________________________________________________________________________

Bik – ljubezenski horoskop

5_bikČetudi bi si želeli zamižati in se obrniti stran, vam tokrat to ne bo pomagalo. Zavedajte se, da je treba včasih ponoviti določene stvari, da spoznamo, kaj je resnično pomembno. Ta teden vam ponuja še eno možnost, da ozavestite prav to. Kaj si sami želite?

                             Ujemanje: devica, kozorog, škorpijon, riba in rak.

Dvojčka – ljubezenski horoskop

6_dvojček

Zelo močno boste usmerjeni v to, da se povežete z drugimi, navežete stike in si razširite socialno mrežo. To bo pravšnja spodbuda, da spoznate osebo, s katero se bosta povezala na drugačen način. Znali boste pokazati svoj šarm in ga dobro unovčiti.

                             Ujemanje: tehtnica, vodnar, strelec, lev in oven.

Rak – ljubezenski horoskop

7_rakČe ljubezen še ni potrkala na vaša vrata bo zagotovo v tem tednu. Imeli boste kar nekaj priložnosti in celo izbire, zato si lahko vzamete nekaj časa, da začutite kam vas vleče srce. Vseeno ne premišljujte predolgo. Težko boste nadoknadili izgubljeno.

                             Ujemanje: škorpijon, riba, kozorog, devica in bik.

Lev – ljubezenski horoskop

8_levKolikokrat ste se v ljubezni že opekli? Takšen je vaš način delovanja. Ste izjemno vročekrvni in to znate v ljubezni tudi pokazati. Naklonjenost kažete na edinstven način zato ne zadržujte svojih dobrih kvalitet samo zase. Bodite osvajalec, kot ste.

                             Ujemanje: strelec, oven, tehtnica, vodnar in dvojček.

Registriraj se BREZPLAČNO in preveri ASTRO UJEMANJE s svojo simpatijo!

Devica – ljubezenski horoskop

9_devicaV vas bo veliko energije, ki pa jo boste uporabili predvsem za zasebne zadeve. To lahko izkoristite na način, da spoznate svoje želje, prioritete in potrebe. Kaj si sploh želite, kako in zakaj. Velikokrat pozabimo, da moramo najprej poskrbeti zase.

                             Ujemanje: kozorog, bik, riba, škorpijon in rak.

Tehtnica – ljubezenski horoskop

10_tehtnicaVeliko pozornosti boste usmerili v iskanje prave osebe. V tem tednu se vam obeta kar nekaj priložnosti, da prižgete iskro, ki bo gorela še nekaj časa. Vzemite si čas in se odločite za pravo simpatijo, ki vam bo grela srce in se še dolgo veselila z vami.

                             Ujemanje: dvojček, vodnar, oven, lev in strelec.

Škorpijon – ljubezenski horoskop

11_škorpjonPred usodo ne morate bežati. Nikamor se ne boste mogli skriti. Je pa res, da bi si mogoče želeli skriti svoja čustva ali osebo, s katero boste navezali stik. A ljubezen ne pozna meja, zato bo najbolje, da se odkrito soočite z vsemi, kar se bo zgodilo.

                             Ujemanje: riba, rak, bik, devica in kozorog.

Strelec – ljubezenski horoskop

12_strelec

Veselite se vsega, kar vam življenje namenja. Če dobro premislite, imate vse tisto, kar potrebujete. Dovolite si uživati in bodite zadovoljni. To bo tisto, kar potrebujete, da bi resnično zasijali in se sprostili. S to energijo boste pravi magnet.

                             Ujemanje: oven, lev, dvojček, tehtnica in vodnar.

_______________________________________________________________________________________________________

Naroči astrološko karto in svetovanje pri astrologinji Špeli.   >>> klikni TUKAJ ! <<<

_______________________________________________________________________________________________________

Registriraj se BREZPLAČNO in preveri ASTRO UJEMANJE s svojo simpatijo!

Sem usposobljena astrologinja Špela Plemelj, ukvarjam se tudi z hipnozo. Dnevne in tedenske horoskope pišem za Zavod Razkritja, mojhoroskop.si in revijo Zvezde. Moje ljubezenske tedenske horoskope najdete le na ona-on.com Magazinu. Svoje znanje poglabljam že ob leta 2013, v tem času sem sodelovala z Astrološkim Inštitutom in z več uveljavljenimi astrologi. Pripravim ti astrološko karto in na podlagi tega pogledam, kakšno je tvoje ljubezensko življenje ali drugo področje.

Ni komentarjev

Odgovori