Tehnika, s katero novoletne zaobljube letos zares uresničiš!

Si opazil/a, da izgleda tvoj seznam novoletnih zaobljub, leto za letom, približno enako? Ponavadi je to velik kup ciljev, na katere pozabimo že v nekaj dneh ali tednih.

Letos poskusi nekaj drugačnega. Nekaj, kar deluje!

Pismo iz prihodnosti

Ena najmogočnejših tehnik Zakona privlačnosti za manifestacijo svojih želj, ki jih uporabljam, se imenuje »Pismo iz prihodnosti«.

Namesto, da gledaš vse tisto, kar »nimaš«, kar »ti manjka«, kar »pogrešaš« v svojem življenju in nato »poskušaš to uresničiti«, te ta proces prestavi v realnost, da »je tisto za kar prosiš, že tvoje« (kar pomeni, da je to že na poti k tebi, kljub temu, da še ne veš, kako.)

Poskusi to: Najprej pomisli na nekaj stvari, za katere si najbolj želiš, da bi jih čez eno leto praznoval/a.

Nato zapri oči, spusti svojo pozornost iz glave v svoje srce in s polno pozornostjo na področje okrog srca, prikliči občutja ljubezni, spoštovanja in hvaležnosti (po enega naenkrat). Naredi to v zavedanju sedanjega trenutka in podoživljaj te občutke.

iStock-515882548-min

Ko si porabil/a 2-3 minute popolnoma potopljen/a v ljubezen, si predstavljaj, da si se premaknil/a v prihodnost. Sedaj je točno eno leto od danes in gledaš nazaj na vse čudežne načine, na katere si manifestiral/a svoje sanje.

Zapisuj svoje občutke, kako navdušen/a, srečen/a, zadovoljen/a si sedaj, ko živiš svoje sanje. Zapomni si, da uresničitev tvojih sanj na »nevidnem nivoju« že obstaja in do njih dostopaš skozi svoje srce, skozi življenje v pozitivnih čustvih in višjih vibracijah.

Napiši pismo

Iz tega vidika mi napiši pismo. Najprej opremi pismo z datumom (1. januar 2020) in nato napiši: »Draga Tanja, tako zelo sem vesel/a, da lahko delim s tabo…«.

Piši s čim več občutkov in podrobnosti, ki se jih lahko spomniš in mi pripoveduj zgodbo manifestiranja tvojih sanj. Uporabi domišljijo, da se spomniš čim več detajlov, medtem pa tudi zares »občuti« občutke uspeha, sreče, zdravja, radosti, ljubezni.

shutterstock_141715459-minTo je fantastičen »živim, kot da bi« proces, da manifestiraš svoje največje sanje! Če želiš, mi lahko pismo pošlješ preko kontaktnega obrazca (in kopijo obdrži zase) ali daj pismo na tvoje posebno mesto ali v najljubšo duhovno knjigo.

Ne pozabi opazovati in iskati znake in »naključja« na svoji poti in seveda, ne pozabi narediti naslednje konkretne akcijske korake z navdušenjem!

Najpomembneje

Najpomembneje pa je, da živiš vsak dan, kot da so tvoje sanje že uresničene. V mislih, občutkih, dejanjih. To je zagotovo najhitrejša bližnjica do življenja, ki si ga želiš! In še pomembneje, uživaj v vsakem trenutku, vsak dan tvojega potovanja!

Zares bi rada slišala tvoje komentarje na to pismo. Razlog, da mi to veliko pomeni je, da ko se leto odvija in če mi pridejo na pot orodja ali ljudje, ki ti lahko pomagajo doseči tvoje cilje v letu 2018 – ti to želim sporočiti!

Tvoji komentarji mi bodo pomagali, da nadaljujem z ustvarjanjem vsebin, ki so zares pomembne zate.

  1. Čas je, da začneš. Napiši pismo in pusti komentar!

Želim Ti ljubezni, zdravja, smeha in čarobnosti na tvoji poti!

Z navdušenjem,

Tanja Turnšek

Deli
Prejšnja objavaTedenski ljubezenski horoskop | 04.01. - 10.01.2021
Naslednja objavaZakaj je nehala odpisovati?
Voditeljica programov Priprava na zavestno partnerstvo – 49 dni do ljubezni, Uživamo v zdravju in hujšanju. Ljudem daje znanja in orodja v obliki vrhunsko dovršenih programov, ki spreminjajo življenja. Delavnice, kvalitetna predavanja, individualna svetovanja, skupinski coachingi, članki in spletna stran, dajejo nova znanja in neomejene možnosti, da lahko vsak prevzame odgovornost za svoje odnose, zdravje in življenje ter naredi spremembe za kakovostno življenje, ki nam je namenjeno. Po vsej Sloveniji vodi vrhunsko transformativne delavnice Priprava na partnerstvo, ki udeležencem pomagajo odpraviti svoje notranje ovire do Ljubezni, da jim ni potrebno ponavljati istih vzorcev. Po delavnici so v roku nekaj mesecev pripravljeni, da pritegnejo in spoznajo točno takšnega partnerja, po katerem hrepenijo in s katerim bodo lahko ustvarili zares srečen partnerski odnos. Predana je, da vam pomaga, da pomagate sebi. Verjame, da so vaše telo, um, duh, vaši odnosi in vaše življenje vredni najboljše skrbi in da nihče ni bolje usposobljen za njihovo skrb, kot vi sami.

Ni komentarjev

Odgovori