The Hangover Project + Show Room = nepozaben žur!

Za nepozaben žur poskrbijo pri 6Pack Čukur & The Hangover Ladies in agencija Show Room - pro event & rental company.

Vir: Nika Čukur

Raperja Boštjana 6pack Čukurja in njegovo ženo Niko Čukur lahko v zadnjem času spremljamo v številnih skupnih podvigih. Ne le zasebno, dopolnjujeta se tudi poslovno, saj imata tudi skupno podjetje.

Kako se dopolnjujeta? Medtem ko 6pack Čukur in skupina The Hangover Ladies poskrbijo za dober žur, pri Nikini agenciji Show Room pro event & rental company poskrbijo za čudovit in moderen ambient prostora. O njunem poslovnem sodelovanju smo se pogovarjali z Niko.

Boštjan že nekaj let sodeluje s skupino The Hangover Ladies. Kako sta prišla na idejo, da bi ustvarila glasbeno skupino?

Vir: Nika Čukur
Vir: Nika Čukur

“Ideja se je porodila pri snovanju lastne poroke, ko sva iskala res dober poročni band. Ugotovila sva, da je na tem področju suša, saj je bilo težko najti skupino, ki prepeva glasbo naše generacije, ultimativno popotovanje po glasbeni zgodovini pretekih 30 let, vse od rockerskih, disco, funk priredb pa do najnovejših klubskih hitov današnjih dni.

Tako se je porodila idejo o snovanju lastne skupine. K sodelovanju je Boštjan povabil dve atraktivni in izkušeni pevki in tako je nastala skupine, ki deluje pod imenom The Hangover Project.”

Zakaj ime The Hangover Project?

“Ideja je, da po res dobri zabavi s 6Packom in dekleti, ki na plesišču zadovoljijo še tako zahtevne žurerske duše in poskrbijo, da nihče noči ne presedi, zjutraj ne ostane drugega kot ‘Hangover’ (ang. maček) 😉 😉 😉 ”


Za mačka poskrbi The Hangover Project!

The Hangover Project


Čeprav je skupina v prvi vrsti nastala zaradi pomanjkanja dobrega slovenskega banda za poroko, pa ne nastopate le na porokah. Kje vas še lahko vidimo in slišimo?

“Zasedba predstavlja ultimativno žur fuzijo in je primerna tako za velike kot male odre, klubske zabave, koorporativna srečanja in službene zaključke.

Vir: Nika Čukur
Vir: Nika Čukur

Skratka širok repertoar, ki skupaj s tehnično podporo, postavitvijo odra, aluminijastih konstrukcij in najnovejšo odersko in lučno tehnologijo, pričara ambient kot iz zabav, ki jih je sicer moč videti zgolj v filmih ali tujini.”

Seveda je glasba tista, ki poskrbi za dober žur, a tudi ambient je zelo pomemben. Za to poskrbite v vaši agenciji Show Room. Nika, kaj je posebnost agencije Show Room?

“Poleg profesionalnega pristopa in mnogih inovativnih idej, kako organizirati dogodek, spisati scenarij ter pripraviti vse potrebno za izvedbo, ozvočenje visoke kakovosti ter atraktivne osvetlitve odra in plesišča z najmodernejšo LED tehnologijo, ki daje še dodaten videz glamurja, ter konstantno prisotnostjo tehničnega osebja, ki je na voljo tudi za ostale vaše tehnične potrebe, nudimo tudi dodatne možnosti dekoracije prostorov ter opreme, dekorativne osvetlitve, postavitve premičnih koktail barov ter lounge in chillout kotičkov ter logotipa ali inicialk v obliki svetlobnih efektov.

Prav tako so v naši ekipi hostese, DJ, pevke in barmani, ki poskrbijo za vzdušje in nemoten potek dogajanja. Pogosto pripravimo tudi kulinarična razvajanja ter pester izbor vinotečnih pogostitev.

Vir: Nika Čukur
Vir: Nika Čukur

Na vsakem dogodku poskrbimo za estetsko dopolnitev prostora. Vi izberete simbol, inicialke ali logotip. Mi se poigramo s pohištvom, razsvetljavo in laserjem ter vse postavimo po vaših željah. Še ena ideja več, kako poosebiti dogodek.”

Vaši dogodki so posebni tudi zato, ker imajo rdečo nit: lounge scena. Zakaj ste izbrali prav ta stil?

“V iskanju ultimativne žur fuzije je poleg dobre glasbe za nas mlade, pomemben tudi izgled prireditvenega prostora. Ker se današnja generacija rada zabava v klubih in diskotekah, kjer glasbo vrti DJ in barmani strežejo odlične koktejle, je lahko tudi poroka v stilu dobrega kluba. Nikakor ni več potrebno, da so poroke kot kmečke veselice.

Postavitev atraktivnega plesišča, koktejlbarov z izkušenimi barmani, ki strežejo najljubše pijače mladoporočencev in odra ter DJ pulta, daje videz glamurozne zabave, poročne pravljice kot iz 1001 noči, z iskrico in osebnostjo mladoporočencev.


Nepozabno zabavo? Preveri na Show Room!

Show Room pro event & rental company


Tudi sama sem si želela poroko, ki ne bo klasična poroka, v gostilni s ploščami ‘pohane’ hrane in bendom, ki celo noč prepeva hite naših staršev. Tukaj bi mladoporočencema svetovala, naj bosta drzna, naj izbereta lokacijo, ki je njima všeč. Lahko je čisto odštekana, kjer še nihče ni slavil poroke, naj bo to star skedenj ali zapuščeno skladišče ali garaža – z malo domišljije in primerno opremo se da narediti marsikaj.

Vir: Nika Čukur
Vir: Nika Čukur

Zabave smo organizirali že v zapuščenem shopping centru, stari kmetiji, travniku in na parkirišču. Možnosti so neskončne in zabave na takih mestih imajo neskončno energijo in osebnost mladoporočencev, ki se jo pomni za vedno.”

Svoj fokus ste usmerili v organizacijo dogodkov. Katere druge dogodke še organizirate?

“Specializirani smo v organizacijo vseh vrst dogodkov, tako korporativnih kot sejemskih in koncertnih, vendar je organizacija poroke moje daleč najljubše opravilo.

Planiranje vsakega detajla, ki pomeni mladoporočencema ogromno na njuni poti, zavedanje, da spomini ostanejo za vedno in da bodo svatje še dolgo pomnili nepozabno kuliso, ki smo jo pričarali za ta edinstven dogodek v življenju.”

Vir: Nika Čukur
Vir: Nika Čukur

Če kot gost obiščemo vaš dogodek, kaj lahko pričakujemo?

“Trudim se, da gosti zabav, ki jih organiziramo, doživijo nepozabno izkušnjo, da je dogodek kulinarično popotovanje, podkrepljeno s svetlobnimi in glasbenimi efekti, da je vsaka stvar na svojem mestu in ob pravem času.  Da sta mladoporočenca brez skrbi in da uživata v svojem dnevu, kjer teče vse kot po maslu.

V našem timu je ekipa profesionalcev, ki skrbijo za nemoten potek prireditve, hkrati pa so nevidni za svate, kar je ključno pri izvedbi dogodka. Organizacija dogodkov je znanost zase, kjer je potrebno upoštevati veliko pravil in ni tako enostavno, kot nekateri mislijo.

Spoznala sem že veliko ljudi, ki so se organizacije lotili sami ali jo prepustili ljudem, ki s tem nimajo veliko izkušenj in bili nato razočarani. Žal imamo pri organizaciji poroke za izvedbo le eno priložnost in takrat ne sme iti nič narobe, zato je izbira lokacije, glasbe, hrane, fotografa in strežnega osebja ter drugih ljudi, ki skrbijo za nemoten potek, ključna.

Vir: Nika Čukur
Vir: Nika Čukur

Velikokrat cena v teh storitvah ne odtehta kakovosti, zato svetujem vsem mladoporočencem, da se prepustijo strokovnjakom in uživajo v brezskrbnosti in si ne povzročajo stresa s potekom na samem mestu dogodka. Pripravita naj poroko, ki bo odražala njiju dva, saj bosta v tej izkušnji uživala tako ona sama kot tudi njuni svatje.”

Kako pa se vidva dopolnjujeta, kadar gre za posel? Kdo koga večkrat vpraša za nasvet ali mnenje?

“Po navadi ima zadnjo besedo moj mož, ki se glasi: “Da, draga!” (smeh)

Malo heca. 🙂 Vsak par, ki skupaj tudi dela, ve, da je potrebno veliko kompromisov in usklajevanj, da stvari tečejo. Tak par pa tudi ve, da ko te stvari funkcionirajo, da ni lepšega kot žeti uspehe skupaj z nekom, s katerim si ustvarjaš življenje, si deliš najintimnejše trenutke in si brezpogojno zaupaš.”

Vir: Nika Čukur
Vir: Nika Čukur

Imata kakšne skupne poslovne načrte za prihodnost?

“Načrtov je vedno veliko, vsi pa ostajajo v okviru organizacije dogodkov in ustvarjanju lepih trenutkov. V veliko čast mi je, da lahko delam tam, kjer drugi uživajo. Nima veliko ljudi privilegija opravljati svoje službe, kjer se ustvarja krasen ambient, dobra hrana in se slavijo lepi trenutki v življenju.”

Ni komentarjev

Odgovori