Tina & Luka svetujeta #3 ~ Urejena podoba na ona-on.com je prvi ključ do uspeha

Nasvet #3 ~ Kako se urediti za spletno spoznavanje?

Pozdravljen/a! Ponovno se ti oglašava Tina & Luka, tvoja svetovalca na poti do uspeha!

Nadaljujemo s tvojo podobo na Ona On. Dober prvi vtis je samo eden in je zelo pomemben, tako pač je! Kako tudi ne, če je le en klik stran na tisoče alternativ; urejena podoba na Ona On je torej osnova uspešnega iskanja sorodne duše.

Prvi vtis na Ona On nastane na podlagi tvojih slik, pisnega izražanja ter drugih elementov profila, ki sporočajo tvoje lastnosti in preference.

Osnovni elementi urejene podobe so torej:

🔹 Profilna fotografija.
🔹 Skupno vsaj tri fotografije (obraz, stas, priljubljena aktivnost/hobi, konjiček).
🔹100% izpolnjenost profila.
🔹 Verifikacija profila (priporočljivo).

Izjemnega pomena so tudi esejski deli profila (o sebi, o iskanem partnerju, moji cilji), kjer se lahko kreativno izraziš in jasno pokažeš del svoje osebnosti, pismenost, pričakovanja, življenjski nazor ipd). Najboljši recept je iskrenost, saj boš z njo pritegnil/a tiste osebe, ki jim boš všeč takšen/a kot si in to je pri iskanju kompatibilnega partnerja najpomembnejše.

Ko imaš urejen profil in fotografije, je priložnost za verifikacijo profila. Z verificiranim profilom sporočaš, da si to res ti in da imaš resen namen pri iskanju partnerja. To je v očeh ostalih iskalcev jasen signal, da ti lahko zaupajo, kar je pri pogovorih z neznanci velikega pomena, da steče pogovor in pride tudi do srečanja v živo!

Čisto preprosto, vsaka minuta, investirana v tvojo podobo na Ona On, se ti bo obrestovala, zato preveri tukaj, kaj ti še manjka do 100% urejene podobe.

Srečno,

Tina & Luka, tvoja svetovalca na poti do uspeha!


Vsi nasveti:


Imaš vprašanje? Pokliči nas na 080 64 60 med delavniki od 9. do 16. ure ali pa nam piši na podpora@ona-on.com.

Ni komentarjev

Odgovori