VIDEO: Tinkara Fortuna ~ Na prvem zmenku dobila Nacho sir

Bralcem Ona-on.com sporoča: »Ko boste zadovoljni v svoji koži, boste v svojo bližino začeli privlačiti prave ljudi«.

Foto: Ana Gregorič (POP TV)

Tinkara Fortuna, ki si jo je širša javnost najbolj zapomnila kot članico nekdanje skupine Bepop, je danes srečna žena in mamica trem hčerkam.

Bralcem Ona-on.com sporoča: »Ko boste zadovoljni v svoji koži, boste v svojo bližino začeli privlačiti prave ljudi«.

Kaj trenutno počnete v življenju, s čim se ukvarjate, kaj vam je pomembno?

Sem mamica trem hčerkam, poročena 6 let. Po izobrazbi sem magistrica poslovnih ved, v lanskem letu sem po skoraj 20 letih pustila redno službo, sedaj se aprila podajam na svojo podjetniško pot.

Najbolj pomembno mi je zdravje in notranji mir ter zadovoljstvo. Biti srečen in uživati na svoji poti, je nekaj najlepšega.

Foto: Ana Gregorič (POP TV)
Foto: Ana Gregorič (POP TV)

Pred vami je nov izziv in sicer plesali boste v oddaji Zvezde plešejo? Kaj vam pomeni sodelovanje in kaj pričakujete od celotne izkušnje?

Zelo sem počaščena, da sem lahko del te zgodbe. Pričakujem predvsem zabavo in lepe trenutke, predvsem pa se veselim novega znanja vseh plesov.

Ljudje si vas bodo za vedno zapomnili kot članico skupine Bepop. Ali pogrešate glasbene vode?

Sedaj, ko sem si vzela polletno odmor in se poglobila vase, občasno tudi pogrešam oder, zato se nameravam v bodoče več ukvarjati tudi s tem.

Kaj za vas pomeni ljubezen?

Lepi občutki, ki nas prevzamejo v bližini nekoga. Pa naj bo to ljubezen do partnerja, otrok, staršev, … Pa tudi do dejavnosti, npr. do plesa.

Foto: Ana Gregorič (POP TV)
Foto: Ana Gregorič (POP TV)

Ljubezen je tudi ena izmed glavnih tem v skladbah, filmih, v pogovorih… Kako je pri vas – povezujete ljubezen z vašim poklicem, ustvarjanjem?

Vsekakor. Brez ljubezni ne bi bilo življenja. Ljubezen je tista, ki naš svet poganja naprej. Predvsem želim v bodoče početi tudi v poslu stvari, ki me navdušujejo, prevzamejo in ob katerih se mi zaiskrijo oči.

Vaša prva asociacija na ljubezen?

Moj mož, 3 hčerke in tudi ples ter glasba.

Je samskost obdobje, ki ga je treba čim prej končati, ali pa morda najlepše obdobje v življenju, ki ga je treba pošteno izkoristiti za raziskovanje?

 

Ljudje smo bitja ustvarjena za življenje v dvoje.

Uf, težko vprašanje. Ima tudi svoj čar, a vseeno menim, da smo ljudje bitja, ki smo ustvarjeni za življenje v dvoje. S tem mislim predvsem na bližino in skupno pot z nekom, nikakor pa zaradi tega ne smemo zatreti svojih ostalih strasti in hobijev.

Nam lahko zaupate kakšno “odštekano zgodbo”, ki se vam je pripetila v vašem ljubezenskem življenju ;)?

Jih je bilo kar nekaj. Pa najbolj me v dobro voljo spravi to, da mi je moj mož na prvi zmenek prinesel za darilo Nacho sir, ker je na enem pikniku opazil, da ga obožujem. Mislim, da me je s tem tudi osvojil. Zato, ker je bil izviren in drugačen.

Foto: Bojan Puhek
Foto: Bojan Puhek

Internet je danes ves čas z nami – v žepu na mobilnem telefonu. Ali veste, da se že blizu 30% Slovencev (skoraj vsak 3. par) danes spozna prek spleta?

Tega nisem vedela.

Ona-on.com največji slovenski spoznavni portal za samske, z več kot 20.000 pari in več kot 175.000 registriranimi uporabniki, vsak dan ustvari najmanj dva nova para! Se vam zdi to presenetljivo?

Zelo. Sem zelo presenečena. Vam čestitam. 😊

Poznate kakšen par, ki se je spoznal prek spleta, ona-on.com?

Ko na hitro pomislim, zaenkrat ne.

Kaj bi sporočili vsem samskim uporabnikom ona-on.com, ki ljubezen svojega življenja še iščejo?

Živite življenje vsak dan, uživajte in ga zajemajte z veliko žlico. Mislite pozitivno, osebno rastite, osredotočite se v prvi vrsti nase. Ko boste zadovoljni v svoji koži, boste v svojo bližino začeli privlačiti prave ljudi. Skoraj sigurna sem, da tudi pravega partnerja.

Eva je po izobrazbi diplomirana novinarka (kmalu magistrica novinarskih študij), znana po tem, da vprašanja za ona-on postavi tako, da se ob tem vsak počuti prijetno. Sicer pa se ukvarja s TV vodenjem in z vlogerstvom. Na YouTube kanalu, pod imenom Evina lepotilnica, s sledilci deli nasvete o lepoti in modi. Najdeš jo tu: https://www.youtube.com/c/EvaCentrih

Ni komentarjev

Odgovori