Tretji korak: Moški morajo osvajati

Ženske pa poskrbimo za NAJHITREJŠI 'perfect match'!

gentleman

»Kaj drugi mislijo o meni, se mene ne tiče!«

Drži, ne drži?

Recimo, da si ženska/moški, ki si želi ljubečega partnerskega odnosa, ampak »nimaš sreče z moškimi/ženskami« (nisi edini/a, takih je ogromno!).

Poglejmo dva primera:

»Previsoko letaš, punca! Takega, kot bi ga ti rada, ne boš nikoli dobila!«

Drži ali ne drži?

»Pa daj že ti enkrat nehaj s tem fitnesom in kolegi – tam si nikoli ne boš našel ženske za oženit!«

Drži ali ne drži?

Verjamem, da vsak človek izhaja iz tega, kar misli, da bi bilo najboljše zanj (ali za tistega, o katerem teče beseda). Problem je le v tem, da noben človek ne pozna drugega človeka tako dobro, da bi lahko vedel, kaj je zanj dobro. Čeprav – še večji problem je, ker na to, da bi se postavil v tvoje čevlje in pogledal s tvoje perspektive in ti svetoval glede na to, 95% prijateljev, staršev, kolegov, sodelavcev niti pomisli ne.

Niso krivi prijatelji! Brezpredmetno je, da načenjaš temo tega pogovora. Raje se držiš reka in dovoliš, da ONI tako mislijo.

Ti imaš boljšo možnost, ki ti bo dala rezultat, ki ga TI želiš: idealnega partnerja, ki ga boš spoznal/a brez težav in hitreje kot hitro. Tej možnosti se reče: zastavi novo verzijo sebe.

Ker: Če doslej svojega partnerja, ki bi zadovoljil vse tvoje kriterije (in ga jaz kličem »idealni«), še ni, pomeni samo, da nisi dovolj privlačna energija zanj/zanjo, NIKAKOR pa NE POMENI, da moraš nižati standarde, nehati hodit na fitnes in se družit s prijatelji – če te to polni in veseli!

O tem sem govorila v 3. delu darilne decembrske on-line serije delavnic, kjer dobiš tretjo nalogo (od 5) zato, da postaneš tista oseba, ki bo brezpogojno spoznala svojo boljšo polovico v 2019.

Mini nasvet iz delavnice

shutterstock_94817869Osvajanje največkrat NE osvoji. Osvajanje se začne iz potrebe nasprotnega spola po boljši polovici. In tako »udarijo« po vsem, kar ima modrc in petke. In čakajo, katera prva prime!

Kako ženske reagiramo na tako osvajanje? Meni ste trumoma povedale, da to samo še bolj zbije moralo, da »idealni sploh obstaja«, jih ignorirate, ne verjamete več moškim, da želijo resno zvezo.

Zato je treba spremeniti pristop. Ampak NE moški! Oni naj ostanejo osvajalci. Oni MORAJO osvajati. Ženske si ŽELIMO, da nas moški osvajajo.

A želimo si tudi, da nas osvajajo za nas absolutno fenomenalni, sanjski (karkoli že za vsako posameznico to pomeni).

To, ali nas osvajajo PRAVI ali NE PRAVI, je odvisno od nas, žensk. To lahko spremenimo in to je bila tema 3. dela on-line delavnic, v kateri sem dala jasno nalogo, da boš točno to dosegla/dosegel. Prijavite se TUKAJ, da dobiš dostop do posnetka in delovnega zvezka.

Brezplačno je, BTW 😉

Ker želim, da dobiš za božič darilo, ki je boljše od vsakega denarja / torbice / čevljev / hiše itd. Vem da je. Sploh za samske, ki si želite ljubečega partnerstva in nanj nočete več čakati, ampak ga hočete ZDAJ. Pika.

Na super december!

Tvoja Zvezda Severnica na poti manifestacije vašega idealnega partnerstva, Jerneja K.

Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori