Že od nekdaj ljudje radi gledamo v zvezde in odkar to počnemo, iščemo povezave med zvezdami in našimi partnerskimi odnosi. In tudi v informacijski dobi ni nič drugače. Te zanima, ali se s svojo simpatijo astrološko ujemaš? 😉

Tudi to lahko izveš na ona-on, saj smo le zate pripravili posebno storitev Astrološko ujemanje. Če sta zapisana v zvezdah, lahko preveriš le z nekaj kliki. Kako deluje astrološko ujemanje?

Kaj je astrološko ujemanje?

To je ena zelo “luštna” storitev, ki jo lahko vidijo in uporabljajo vsi uporabniki ona-on.com. Pripravljena je bila v sodelovanju s priznano astrologinjo Emo Kurent.

Astrološko ujemanje zajema vsa najpomembnejša področja partnerskega odnosa: prijateljstvo, šport, zabava in spolnost. To so tudi stvari, ki jih želiš deliti s partnerjem, kajne?

Kako deluje ujemanje astroloških znamenj?

Astrološko ujemanje temelji na tvojem rojstnem datumu in uri rojstva ter tvoje simpatije. Ujemanje uporabljaš tako, da klikneš na profil svoje simpatije. Na levi strani poleg podatka o rojstvu poišči ikona astrološkega znamenja s procentom ujemanja, klikni nanj in prikazala se ti bo privlačna animacija ujemanja.

Najprej vidiš procent ujemanja, spodaj pa imaš razloženo vajino ujemanje glede na štiri področja: prijateljstvo, šport, zabava in spolnost. Število srčkov v posamezni kategoriji ti pove, kako zelo se ujemata. 🙂

Astrološko ujemanje na mobilni napravi

Do astrološkega ujemanja s simpatijo lahko dostopaš tudi prek mobilne aplikacije. Gumb za astrološko ujemanje vidiš na profilu simpatije, poleg datuma rojstva, takole:

Ob kliku na zgornji gumb se ti prikaže tole:

Zakaj je koristno zame?

Nekateri na astro ujemanje dajo veliko, drugi manj, a za vse je zanimivo videti, kaj o določeni simpatiji pravijo zvezde.

Kar priznaj, da te hudo “matra firbec”, kako zelo se s svojo simpatijo astrološko ujemaš na pomembnih življenjskih področjih. Morda se s kom ujemaš bolj, kot si misliš. 🙂

Uporabljajo to tudi drugi?

Seveda! Neverjetno veliko uporabnikov rado prebere kaj o ujemanju z njihovo simpatijo pravijo zvezde.

Srečno! 🙂


Preberi še naslednje plonkce:


 

Ni komentarjev

Odgovori