Že od nekdaj ljudje radi gledamo v zvezde in odkar to počnemo, iščemo povezave med zvezdami in našimi partnerskimi odnosi. In tudi v informacijski dobi ni nič drugače. Te zanima, ali se s svojo simpatijo astrološko ujemaš? 😉

Tudi to lahko izveš na ona-on, saj smo le zate pripravili posebno storitev Astrološko ujemanje. Če sta zapisana v zvezdah, lahko preveriš le z nekaj kliki. Kako deluje astrološko ujemanje?

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-astrolosko-ujemanje-plonkc-storitev-funkcionalnost1

Kaj je astrološko ujemanje?

To je ena zelo “luštna” storitev, ki jo lahko vidijo in uporabljajo vsi uporabniki ona-on.com. Pripravljena je bila v sodelovanju s priznano astrologinjo Emo Kurent.

Astrološko ujemanje zajema vsa najpomembnejša področja partnerskega odnosa: prijateljstvo, šport, zabava in spolnost. To so tudi stvari, ki jih želiš deliti s partnerjem, kajne?

Kako deluje ujemanje astroloških znamenj?

Astrološko ujemanje temelji na tvojem rojstnem datumu in uri rojstva ter tvoje simpatije. Ujemanje uporabljaš tako, da klikneš na profil svoje simpatije. Na levi strani pod fotografijami poišči napis Astro ujemanjem klikni nanj in prikazal se ti bo privlačen graf.

Na sredini grafa, v srčku, vidiš odstotke astro ujemanja. Na grafu imaš so še štiri omenjena področja ujemanja. Modra ikona prikazuje prijateljstvo, zelena šport, rumena zabavo in rdeča spolnost.

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-astrolosko-ujemanje-plonkc-storitev-funkcionalnost2

Ti te ikone le preletiš z miško in že vidiš, kaj zate in tvojo simpatijo pomeni stopnja ujemanja na posameznem področju. 🙂

Astrološko ujemanje na mobilni napravi

Do astrološkega ujemanja s simpatijo lahko dostopaš tudi prek mobilne aplikacije. Gumb za astrološko ujemanje vidiš na profilu simpatije, poleg datuma rojstva, takole:

Ob kliku na zgornji gumb se ti prikaže tole:

Zakaj je koristno zame?

Nekateri na astro ujemanje dajo veliko, drugi manj, a za vse je zanimivo videti, kaj o določeni simpatiji pravijo zvezde.

Kar priznaj, da te hudo “matra firbec”, kako zelo se s svojo simpatijo astrološko ujemaš na pomembnih življenjskih področjih. Morda se s kom ujemaš bolj, kot si misliš. 🙂

Uporabljajo to tudi drugi?

Seveda! Neverjetno veliko uporabnikov rado prebere kaj o ujemanju z njihovo simpatijo pravijo zvezde.

Srečno! 🙂


Preberi še naslednje plonkce:


 

Ni komentarjev

Odgovori