Unikatne in najokusnejše torte v Kavarni Pri Nejcu

Kavarna Pri Nejcu je inovativno podjetje, ki je leta 2008 začelo svojo zgodbo z izdelavo tort in slaščic.

Si sploh predstavljaš rojstni dan brez torte? Ali poročnega dneva, ki ni okronan s kulinarično kraljico večera – poročno torto? Seveda ne!

V Kavarni Pri Nejcu poskrbijo, da je vsaka priložnost še bolj posebna prav zaradi njihovih tort, saj Nejčeve torte navdušijo tako z odličnim okusom kot z unikatnim izgledom.

Torte so različnih oblik, velikosti in motivov, s poudarkom na detajlih, vse figure in rože pa lastnoročno izdeluje dekorativna umetnica Candy Art, zmagovalka natečaja “Impresioniraj Rudolfa” v organizaciji televizijskega kanala 24Kitchen Slovenija.

Vse torte so izdelane po dogovoru z naročnikom in unikatne, pri Nejcu pa zagotovo najdeš svoj pravi okus, saj lahko izbiraš kar med 36 različnimi okusi.

Njihov glavni moto je kvaliteta, zato so njihove slaščice sestavljene izključno iz vrhunskih sestavin vodilnih svetovnih proizvajalcev. Se ti že cedijo sline po sladkem?


Se približuje tvoj dan in si želiš unikatno torto?

Kavarna Pri Nejcu


Ali pa ti ni preveč do tort in imaš raje – sladoled? Kavarna Pri Nejcu slovi po svojem sladoledu in dejstvu, da ti ga nabašejo kar z lopato!

Prepričaj se in pohiti v Kavarno Pri Nejcu v prostore Mestne občine Celje, kjer boš lahko poskusil/a njihove tortice in si zagotovil/a, da bo tvoj svečani dogodek postal resnično nepozaben.

Ni komentarjev

Odgovori