Usodne napake, ki naslednji zmenek postavijo pod vprašaj

Nekaj nasvetov, da se izogneš usodnim napakam v odnosu.

Če želiš, da se partnerka vrne ‘po več ljubezni’, ne smeš početi naslednjih stvari:

1. Ne sprašuj za dovoljenje

Prav ničesar privlačnega ni v spraševanju za dovoljenje (poljub, objem, …) ženske, ki ti je všeč. Dober ljubimec ve, kdaj je čas. Ko bo simpatija obojestranska boš vedel, kako ji pokazati, da je čas za naslednji korak. Nekaj enostavnega, kot intenzivni pogled ali dotik, ki mehča kolena, sta bolj učinkovita načina, da dobiš, kar želiš.

2. Bodi nepredvidljiv

Če se družita že nekaj časa, lahko to v resnici predstavlja slabost. Razlog, da so bile stvari med vama s partnerko na začetku zveze vroče, je deloma zaradi tega, ker nista vedela kaj pričakovati in kaj vaju čaka. Če želita ohraniti isto stopnjo vznemirjenja tudi v prihajajočih mesecih (letih) zveze, poskrbi, da večkrat vneseš nekaj novega. Naj te ne plašijo novosti, v katerih bosta oba uživala. Ne dovoli si situacije, v kateri bo predvidljiv vsak premik.

3. Izogni se mehaničnemu odnosu

Odnos brez čutnosti je precej dolgočasen – ni je ženske, ki bi si želela, da se jo moški obravnava kot nekaj samoumevnega. Sicer to ne pomeni, da ti mora vsak zašibiti kolena ali odnesti tla pod nogami. Zato, bodi moški njenih sanj in vsaj enkrat tedensko poskrbi za nov zanos (povej kaj lepega, pohvali, podari pozornost, iskreno objemi, …). Če tega ne storiš, bo našla nekoga, ki bo to z veseljem počel.

4. Bodi inovativen

Če ženska točno ve, kam bosta šla na naslednji zmenek. Kakšen vikend jo čaka in kaj bosta počela, jedla, … je lahko to na dolgi rok zelo dolgočasno. Možnosti je neskončno. Pusti domišljiji prosto pot.

Srečno.

Ni komentarjev

Odgovori