UTRINEK: Srečanje ona-on uporabnikov v WOOP!-u

V mesecu maju je končno napočil čas, da po daljši odsotnosti ona-on dogodkov ponovno organiziramo super srečanje.

Povedano na kratko: Srečanje je bilo uspešno. Sprva je bilo čutiti nekaj malega treme. S pomočjo zelo dobro organiziranega programa (zahvaljujoč odličnemu WOOP! animatorju Patriku) pa so se udeleženci sprostili in med seboj povezali.

Fotogalerija:

Kaj smo delali?

Zbrali smo se 16.30 v WOOP! bowling areni in nazdravili z brezalkoholnim coctailom. Sledile so štiri krajše povezovalne aktivnosti, ki so udeležence, prav vse do zadnjega, sprostile. Razdelili smo se v skupine in odšli na bowling steze. Sprva je bilo planirano, da bomo ‘bowlali’ 2 uri, vendar smo le to, zaradi dobrega vzdušje, podaljšali na tri ure.

Vsaka ekipa, ki je štela 4-6 igralcev je tekom igre naredila kratek premor in se preizkusila še v VR igri (obvezna oprema: posebna očala).

Da želodčki niso bili lačni, pa smo se okrepčali še s pico.

Zaključek je prišel prehitro. Se vidimo kmalu.

Mnenja udeležencev

~ Živijo. Bil je en zelo lep večer in hitro je minil. Dobro smo se ujeli z družbo na stezi. Fejst bi blo, da bi še organizirali tako druženje. (Aleš D)
~ Pozdrav. Najprej hvala za izpeljan dogodek. Bilo je full lepo. Pohvalit moram, da je bil bowling organiziran med tednom, saj za vikend imamo nekateri veliko družinskih in drugih obveznosti. Tudi ura je bila ‘taprava’. Mogoče bi se med bowlingom lahko malce zamenjali, da spoznamo še druge prisotne. Želela bi s takim druženjem nadaljevati, pa tudi še kako drugo vrsto druženja pogrešam – npr. piknik, izlet, pohod…karkoli, sam da se lahko družimo. (Bojana U)
~ Pozdravljeni. Sem bila prvič na takem dogodku, bilo je lepo in zabavno. Mislim, da sem našla nov način druženja. Hvala organizatorjem in seveda prikupnemu animatorju, bil je odličen. (Helena O)
~ Koncept je zanimiv in bi bilo vredno nadaljevati pa še kaj dodati. Morda je le malo premalo žensk. Drugače pa v redu. Kar nadaljujte z temi srečanji. (Boris V)

Naše mnenje

Z izvedbo smo zadovoljni. Se pa strinjamo z Borisovim mnenjem, da bi si želeli kakšno dekle več na druženju. Upamo, da se do prihodnjič opogumi in dogodka udeleži še kakšna dama. Nova druženje že intenzivno načrtujemo za prihajajoče tedne in mesece.

Se vidimo!

Tina je vodja promocije, spoznavnih dogodkov in novinarka na ona-on.com. Kadar se le da smuča, kolesari in uči otroke smučanja. Prima punca ;)

Ni komentarjev

Odgovori