VIDEO: Vas obkroža negativna energija?

Kaj storimo, ko se šele začnemo spoznavati? Po navadi se drug drugemu kažemo v najlepši možni luči. Moški najprej zavestno ali pa nezavedno pogleda žensko telo in preveri, ali ga zanima seksualno.

Če si jo bo zaželel, bo skušal takoj pritegniti njeno pozornost – prevzel ga bo »sindrom pava«. Napihnil se bo, se postavljal in izpostavljal vse svoje dobre lastnosti: tiste resnične olepšal in si še marsikatero izmislil. Nadel si bo tako masko, ki bo po njegovi presoji ustrezala ženski, ki jo osvaja. Obljubljal ji bo vse mogoče, da bi jo le osvojil.

Ženske tega čudovitega moškega natančno premerimo in si tudi nadenemo masko, da bi mu le ustrezale. V trenutku se mu skušamo prilagoditi, se v vsemu strinjamo z njim, morda se celo pretvarjamo, da so nam všeč iste stvari kot njemu, da imamo enake poglede na svet. Tako med nami ustvarimo oblak.

Ta oblak se imenuje ILUZIJA. Ženske si potihem mislimo – to bom popravila, tukaj prevzgojila, skratka ga bom že uredila po svoje … Na koncu pristaneta skupaj, ustvarita si skupno življenje. Dejstvo pa je, da štiriindvajset ur na dan ne moremo nositi maske na obrazu. Prej ali slej padejo.

Že od samega začetka BODITE ISKRENI. Resnično se spoznajte in se iskreno odprite drug drugemu.

Ljudje si nabiramo negativno energijo tudi z izmenjavo spolnih partnerjev. Moški naj bi se izpraznil, spolno sprostil trikrat na teden. Če nima te možnosti, če ni dobrodošel ali sprejet, se ta energija v njem nabira in ga obremenjuje.

elena-sofia-senicar-ona-on2

Svoje energije se ne more znebiti, hkrati pa ne prejema nazaj subtilne ženske energije. Ves vznemirjen se mora spopasti s stresom in nekateri moški tega preprosto ne prenesejo.

Ženska energijo moškega, s katerim je imela spolni odnos, shranjuje in nosi v sebi kar sedem let. S tem pa je nase, na energetskem nivoju, prenesla tudi morebitne težave, kot so alkoholizem, suicidnost, bankrot, neplodnost … Ko pride v njeno življenje naslednji moški, prek njega prevzame nase vso energijo, ki je ostala v prejšnji ženski.

Moški se z vzdržnostjo očistijo v treh mesecih, saj oddajajo energijo. Če pride do spolnega odnosa z novo partnerico pred tem, se vsa negativna energija prenese nanjo. Ženske shranjujemo in nosimo to energijo kar sedem let.

damjan plakat za knigo

Ko moški ženski prek spolnosti do njene maternice prenese to materialno energijo, mu jo ona povrne v obliki energije zadovoljstva na ravni duše – če sta usklajen par in če sta si predana. Njena energija ni gosta in materialna, ampak je subtilna in eterična.

Terapije energetsko uglaševanje telesa:

S svojimi terapijami Energetsko uglaševanje telesa dosegam neverjetne rezultate, saj na osnovi matrice mentalnega telesa preberem informacijo o fizični okvari telesa in organov.

Z njo širim obzorja, odpravljam predsodke, odpiram blokade in dajem ljudem moč, da se osvobodijo okoliščin, ki jim ne služijo. Tako sprejemajo odgovornost za svoja življenja, se celijo in osrečujejo ter na ta način dvigujejo vibracijo svoje družine, okolice, celotnega planeta.

Energetski nakit

Da bi lahko od mojih terapij Energetsko uglaševanje telesa odnesli tudi nekaj materialnega, sem začela izdelovati lastne energetske izdelke. Navdušilo me je dejstvo, da se da kovino informirati in da lahko prek izdelkov pomagam širšemu krogu ljudi. Želela sem nekaj, kar bi v lastniku dvigovalo vzdušje, izboljševalo počutje, mu dajalo moč.

Nakit je skrbno izbran, kanaliziran in napolnjen z energijo. Ženske poročajo o novih vezah, o zarokah, o nosečnostih ali pa o tem, kako so neprimerni ljudje zapustili njihova življenja. Moški poročajo o večji samozavesti, trdnosti, efektivnosti. Ljudje se z nakitom počutijo ohrabrene, zaščitene in lažje se postavijo zase.

Energetska knjiga Zavedanje je moč

V svojo knjigo Zavedanje je moč sem vtkala blagoslov in jo energetsko napolnila z namenom, da v vašo hišo skupaj z besedami prinese ljubezen in mir.

elena-sofia-senicar-ona-on1

Zakaj je vaša energija tako močna, kako pomagate ljudem in kako lahko to dokažete?

Sem ponosna prejemnica certifikata Inštituta Bion, ki tudi uradno potrjuje zmožnosti mojega bioenergetskega delovanja na ljudi.

Na Inštitutu Bion so v skoraj 15 letih ukvarjanja s testiranji razvili nabor testov, s katerimi lahko prek meritev fizioloških značilnosti človeka in znanstvene analize rezultatov ocenijo (bio)energijsko delovanje posameznikov, terapevtov in zdravilcev na prostovoljne osebe.

Tako so na Inštitutu Bion maja 2016 preverili tudi moje (bio)energijsko delovanje in pokazalo se je, da s svojim energijskim delom dejansko lahko vplivam na človeški organizem in celo na vodo.

Že v polurni obravnavi prostovoljnih oseb sem značilno spremenila merjene fiziološke lastnosti, vplivala na ritem dihanja in na energijske centre.

Pri tem je pomembno, da te osebe niso vedele, kdaj nanje (bio)energijsko delujem, njihov organizem pa se je kljub temu odzval, zlasti s spremembo srčnega odziva in globine dihanja.

Analiza podatkov je pokazala, da je bilo moje delovanje pomirjevalno in sprostilno. Prav tako sem pokazala moč svojega (bio)energijskega vpliva na testu pri dveh različnih vzorcih vode, kar sicer uspe le redko kateremu energijskemu zdravilcu.

Ni komentarjev

Odgovori