(Več kot) 160.000 nas je!

Spoznavni spletni portal ona-on.com je včeraj dosegel (in presegel) številko 160.000.

Od včeraj dalje zgodbo spoznavnega portala ona-on.com kroji več kot 160.000 samskih, ki so se odločili, da svoje sreče ne bodo več polagali v roke usode, ampak bodo iskanje pravega partnerja vzeli v svoje roke in s pomočjo ona-on.com pisali zgodbe o uspehu.

Za 160.000-ega na novo registriranega uporabnika smo pripravili lepo nagrado – brezplačno doživljenjsko uporabo ona-on.com in s tem večjo možnost, da spozna ta pravo oziroma ta pravega zase, saj mu neomejeno članstvo omogoča neomejeno komunikacijo z vsemi uporabniki portala in to za neomejen čas!


Registriraj se še danes in izkoristi brezplačni preizkus največjega slovenskega spoznavnega portala ona-on.com ter med 160.000 samskimi spoznaj pravega partnerja zase!

Izkoristi brezplačen preizkus!


Kdo je srečni nagrajenec?

160.000. uporabnik ona-on.com je 22-letni zelenooki in črnolasi moški, ki ga najbolj zanima umetniško ustvarjanje. Svojo umetniško stran in pisateljsko žilico je izrazil v lepi pesmi, ki jo je zapisal za naš portal. Najraje se sprošča doma ob kakšnem zanimivem filmu ali napeti knjigi, s partnerko pa želi deliti svoje hobije in sanje.

Kaj o prejemu nagrade meni nagrajenec: “Presenečen sem, čestitke pa tudi vam za 160.000 uporabnikov vaše strani 🙂 Ni to kar tako.”

Uporabnik pravi, da je ona-on spremljal že dlje časa in da se je zdaj končno odločil, da portal preizkusi še sam. “Od portala pričakujem, da morda uspem najti sorodno dušo. Pa tudi kako novo frendico seveda,” pravi in dodaja, da portal ona-on.com priporoča vsem samskim.

Želimo mu uspešno uporabo portala in da bomo kmalu pisali o njegovi ljubezenski zgodbi.

160.000 – vsak izmed vas je naš navdih. Hvala vsem za zaupanje in še obilo užitkov ob uporabi ona-on.com.

Ni komentarjev

Odgovori