Dr. Veronika Podgoršek
Dr. Veronika Podgoršek

Dr. Veronika Podgoršek je doktorica znanosti s področja družinske in zakonske terapije ter specializantka iz Objekt relacijske teorije in prakse na Mednarodnem psihoterapevtskem inštitutu. Zaključila je dodatno izobraževanje medpartnerske terapije na Mednarodnem psihoterapevtskem inštitutu v Washingtonu.

Pogosto se udeležuje mednarodnih konferenc, raznih strokovnih predavanj in delavnic na različnih fakultetah in drugih institucijah v Sloveniji.

Kot psihoterapevtka dela na področju zakonske in družinske terapije, je tudi avtorica dveh knjig, Nezvestoba in klinična praksa ter Nezvestoba, v katerih se je podrobno posvetila razlogom, zakaj ljudje varamo, predstavila vrste varanja in posledice ter opisala pot okrevanja po takšnem čustvenem pretresu.

O medosebnih in partnerskih odnosih redno piše v kolumnah na siol.net, njene članke pa lahko zasledimo tudi v drugih medijih, kot so Ona plus, Obrazi, Viva, kjer zdaj deluje tudi kot članica Vivine zdravniške linije, sodelovala pa je tudi v televizijskih oddajah Popolna poroka in Sobotno popoldne.


Si tudi ti želiš pravega partnerja? Upoštevaj nasvet dr. Podgorškove in na ona-on.com med več kot 160.000 samskimi spoznaj svojo sorodno dušo!

Poišči pravega partnerja!


Ni komentarjev

Odgovori