Veš, katera je najpogostejša napaka pri spletnem spoznavanju?

Na sobotni konferenci Ljubezen od A do Ž smo slišali marsikateri vidik ljubezni, govorili pa smo tudi o iskanju partnerja prek spleta.

Foto: Tamara Prejac

Najpogostejšo napako pri spoznavanju prek spleta smo lahko slišali v skladbi Internet Girl reperja Nipka, ki je v njej odpel svojo izkušnjo s spletnim spoznavanjem. Vodja portala ona-on.com Luka Kogovšek nam je razložil, katera je bila tista napaka, ki je Nipka stala ljubezni njegovega “spletnega” dekleta – predolgo odlašanje s prvim zmenkom.

Nipke je predstavil svojo skladbo Internet Girl Foto: Katja Kodba
Nipke je predstavil svojo skladbo Internet Girl Foto: Katja Kodba

Seveda to ni edina napaka, ki jo delamo, kadar iščemo partnerja prek spleta, Kogovšek pa nam je izdal tudi recept, kako uspešno iskati.

Ona-on.com je portal, ki deluje!

Svoje mnenje o iskanju partnerja prek spleta nam je zaupala tudi dr. Veronika Podgoršek, ki meni, da ljudje vedno več iščejo pravega partnerja prek spleta in da je to dober prvi korak, spoznavanje pa se naj nadaljuje v živo. Sama priporoča uporabo portala ona-on.com, saj po njenem mnenju to deluje, pozna pa tudi nekaj parov, ki so se spoznali na ona-on.com.

Strokovnjak za govorico telesa in samozavest Edvard Kadič spleta ne vidi le kot dober kanal, ampak predvsem kot moderen kanal, ki ima svoje zakonitosti, ga je treba spoštovati in po njegovem mnenju temu primerno prevzeti ter tudi izkoristiti. Pravi, da pozna zelo lepe zgodbe parov, ki so se spoznali na ona-on.com.

Tudi psihoterapevt dr. Zoran Milivojević pozna kar tri pare, ki so se spoznali na ona-on.com in so svojo zvezo okronali s poroko. Sam o iskanju partnerja prek spleta pravi, da je tukaj potrebna določena mera previdnosti, a verjame, da je splet dober kanal, kjer je zagotovo možno najti partnerja.

Za slovenske podnapise klikni na gumb CC na spodnji desni strani videa.

Ona-on par: “To je bil moj najboljši marketinški spis”

Ona-on par Katra&Gašper z vodjo portala Luko Kogovškom. Foto: Florijan Pajk
Ona-on par Katra&Gašper z vodjo portala Luko Kogovškom. Foto: Florijan

Da spletno spoznavanje deluje, se strinjata tudi Katra in Gašper, par, ki se je spoznal na ona-on.com. Prvi korak v njuni zvezi, ki traja že 9 let, je naredil Gašper, ki meni, da mora tudi na spletu moški vzpostaviti prvi stik in tako malce “sprovocirati”.

Katra je dodala, da je bila simpatija takojšnja, tudi zaradi prave fotografije, ki je izražala iskrenost, Gašper pa, da je bil njegov opis najboljši marketinški spis, saj mu je prinesel partnerko in ženo.

Ni komentarjev

Odgovori