Ana Bešter Bertoncelj svetuje samskim: Pogumno najprej in ne obupati

Terapevtka Ana Bešter Bertoncelj samskim svetuje, naj gredo ven, raziskujejo, iščejo. Torej, naj se aktivirajo in da naj ne obupajo. Kaj meni o iskanju partnerja prek spleta, si oglej v videu.

Preizkusi ona-on.com!

Ana Bešter Bertoncelj je psihoterapevtka, Imago partnerska terapevtka, magistra sociologije, kolumnistka in televizijska voditeljica. Preučuje odnose, predvsem pa se posveča odnosom med otroci in starši.

Svoje znanje o odnosih je nadgradila na Fakulteti za psihoterapevtsko znanost Univerze Sigmunda Freuda v Ljubljani, kasneje pa se je dodatno izobraževala iz transakcijske analize in dosegla naziv TAP (Transactional Analyst – Psychotherapist).

Od leta 2006 dela v svoji zasebni praksi s posamezniki, pari in starši. Vodi predavanja in delavnice, zadnje časa pa se vse bolj posveča vzgoji in delu z mamicami. Je avtorica knjige za osebno rast Otrok v meni in otroške knjige Torta velikanka.

Novinarka in urednica Magazina ter asistentka v marketingu. Zagrizena antišportnica in odvisnica od kave. Mojo ljubezen do kave presega le ljubezen do živali. Sem živ dokaz, da spletno spoznavanje deluje.

Ni komentarjev

Odgovori