Anja in Rok sta par, ki se je spoznal na portalu ona-on.com in sta v partnerski zvezi že skoraj dve leti. V tem času sta svojo ljubezen okronala s hčerkico in čudovito poroko. Z njima smo se pogovarjali o tem, kako se je vse začelo, kaj obožujeta drug na drugem in kako vzdržujeta svoj partnerski odnos.

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-najina-zgodba-anja-rok1

Od prvega klika do prvega zmenka v enem tednu

Prvi je kliknil Rok, ki pravi, da ga je na Anji pritegnil njen predstavitveni opis in slika. “Meni se je zdelo, da se lahko z njim pogovarjam o čemerkoli,” o njunem dopisovanju pravi Anja. Prvi zmenek je sledil že teden dni kasneje, ko sta se dobila na prvi pijači v ljubljanskem Koloseju.

Kako Anja & Rok vidita svojo zgodbo in kdaj je med njima preskočila iskrica – trenutek, ko sta vedela, da je to to? Poglej v videu.

Anja & Rok sta nam zaupala tudi zanimiv pripetljaj tekom njunega spoznavanja: “Rok je bil že dolgo samski in si je res želel zveze, sama pa sem ravno prišla iz dolgoletne veze in sem potrebovala čas zase. Zato sem mu rekla, da trenutno še nisem pripravljena na resno zvezo, a da se lahko samo dobivava in pogovarjava. Zato se je odločil, da me naredi ljubosumno – kar mu je odlično uspelo. :)”

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-najina-zgodba-anja-rok2

Drug na drugem obožujeta smisel za humor

A smisel za humor ni edina stvar, ki jo obožujeta drug pri drugem in ju je spravila skupaj. Rok me vedno spravi v dobro voljo in nasmeji, me razume,” o razlogih, zakaj sta se zaljubila, pravi Anja. Njena osebnost, podoben pogled na svet, skupni cilji,” so bili usodni za Roka, da se je zaljubil v Anjo.

Kako pa vzdržujeta dobro partnersko zvezo? Pravita, da predvsem s pogovori. Včasih tudi takimi, ki jih najraje ne bi spravila na plano, ampak so potrebni, da se stvari ne nabira v tebi,” pravita. Pogosto gresta ven, na zmenek, tudi delata skupaj.

Bi ljubezen tudi ti?

Seveda pa veliko časa namenita tudi svoji devetmesečni hčerkici. Najino največje veselje in zaklad, ki naju vsak dan spominja, kako srečna sva, ker sva se našla,” pravita.

Da se želita poročiti, sta vedela zelo kmalu

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-najina-zgodba-anja-rok4

Čeprav Anja preden je spoznala Roka ni bila navdušena nad poroko, pa se je to kaj hitro spremenilo. Zame poroka nikoli ni pomenila nič več kot list papirja. Vendar z Rokom je vse nekako drugače, lažje – pri njem sem si poroke dejansko želela. Sem pa že od začetka govorila, da ko se spustim v naslednjo vezo, bo to to,” pojasnjuje.

Rok je bil tisti, ki je zelo kmalu vedel, da je to to. Skupaj sva bila morda 2 meseca in sem vedel, da si želim poroke z njo. Takrat sva začela tudi načrtovati družino,” pravi.

Zato ji je tudi pripravil čudovito presenečenje: Odpeljal jo je v Arboretum in jo tam zaprosil, da bi postala njegova žena. Rok me je konec aprila zaprosil za roko v Arboretumu, kjer imava svoj kotiček pod drevesi,” pravi Anja.

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-najina-zgodba-anja-rok5

Samskim priporočata ona-on.com!

Anja & Rok pravita, da samskim, ki iščejo ljubezen, priporočata uporabo ona-on.com. Izgubiti ne morejo nič,” pravita. Anja dodaja, da v njeni družini nista edina, ki sta se našla prek spleta. Ko sva povedala družini, kako sva se spoznala, je bilo kar presenečenje, da očitno nisva edina. Z moje strani družine sta še 2 para, ki sta se spoznala preko spleta,” pravi.

In še njun nasvet za samske: Ljubezen pride takrat, ko jo najmanj pričakuješ. Zato ne obupati!”

Anji in Roku želimo na njuni skupni poti veliko sreče!

Sta se tudi vidva spoznala na ona-on? Zaupajta nam vajino zgodbo!

Ni komentarjev

Odgovori