Brigita Šuler je v prvi vrsti pevka, a navdušuje tudi z drugimi talenti. Življenje je posvetila glasbi, igra na klavir in prečno flavto, deluje pa tudi kot učiteljica klavirja na glasbeni šoli. Z Brigito smo se pogovarjali o ljubezni in vsem, kar pride zraven…

Kaj trenutno počnete v življenju, s čim se ukvarjate?

“Se mi zdi, da se že celo življenje ukvarjam z glasbo. Pravzaprav je res že od osnovne šole glasba moj hobi in moje delo. Glasba na različne načine: petje, nastopanje, igranje in poučevanje klavirja, poučevanje glasbene teorije, usmerjanje ter poučevanje mladih pevcev, včasih tudi ustvarjanje glasbe … skratka vse se vrti okrog glasbe. :)”

Foto: Maks Žbogar
Foto: Maks Žbogar

Kaj je pri vas v tem trenutku na prvem mestu?

“V tem trenutku promocija moje najnovejše  pesmi “Mi smo najboljši letniki” in letni dopust, ki sem ga res že težko pričakovala.”

Za koga in kaj bi lahko rekli, da ljubite v svojem življenju?

“Ljubim svoje življenje, ljubim svoje delo, ljubim svet okoli mene in sem zelo hvaležna, da lahko delam tisto, v čemer najbolj uživam.

Še najbolj pa sem hvaležna, da mi je usoda na
pot pripeljala mojega čudovitega Maksa, s katerim deliva in živiva vsak svoje in najine skupne sanje.”

Vaša prva asociacija na ljubezen?

“Ljubezen je vse in edino kar v življenju šteje! Prva asociacija je občutek sreče in zadovoljstva ob misli, da jo dobimo toliko, kolikor je dajemo. Ljubezen do partnerja, ljubezen do družine, ljubezen do prijateljev, ljubezen do dela, ljubezen do okolja in
nenazadnje ljubezen do samega sebe.”

Prvi poljub in prvi seks, oba si zapomnimo za vedno. Imate na ta dva trenutka lepe spomine?

Foto: Maks Žbogar
Foto: Maks Žbogar

“Prvi poljub je bil zelo lepa izkušnja. Sramežljiv in zadržan, a zgodil se je s fantom, ki mi je bil zelo všeč. Za prvi seks pa ne morem ravno reči, da je bil posrečen. :)”

Nam lahko zaupate kakšno “odštekano zgodbo”, ki se vam je pripetila v vašem ljubezenskem življenju?

“Vsaka zveza je imela kakšno zanimivo, mogoče ne ravno odštekano zgodbo. Več takih dogodivščin se je zgodilo v obdobju srednješolskih ljubezni.

Vse so bile kratke, na hitro zaljubljene in hitro obljubljene, a sladke in najbolj brezglave. Zato tudi hitro pozabljene. :)”

Je v vaših očeh samskost obdobje, ki ga je treba čim prej končati, ali pa morda najlepše obdobje v življenju, ki ga je treba pošteno izkoristiti?

“Kakor za koga. Sama sem od 18. leta dalje bila samska največ šest mesecev, pa še takrat sem imela občutek, da moram to obdobje čim prej končati in si najti partnerja. :)”

Kako pa gledate na prekinitev partnerske zveze? Kako ste se, če ste bili kdaj v tem položaju, s tem soočali?

Foto: Maks Žbogar
Foto: Maks Žbogar

“Vsaka prekinitev partnerske zveze je žalostna in stresna, a vedno sem se tolažila z mislijo, da se je zgodila z razlogom.

Na začetku je vedno težko sprejeti, da nekaj ne gre, a če znaš prešteti pluse in minuse, prideš zlahka do pravega odgovora, zakaj se je to zgodilo.

V kolikor oba partnerska zveza ne osrečuje in izpolnjuje, potem je bolje, da se razideta. Ko pa enkrat prideta dva tako daleč, da gresta narazen, njuna zveza nikoli več ne bo tako trdna, kot je bila.”

Danes se že 20 % Slovencev spozna preko spleta. Kaj menite vi o tovrstnem
spletnem spoznavanju?

“20% je pa res visok odstotek! Krasno, da ljudem na tak način uspeva. Glede na to, da sem bila sama pri osvajanju vedno bolj sramežljiva, si ne predstavljam, da bi zmogla toliko poguma in kontaktirala nekoga po spletu.

Sama sem vedno izbrala oziroma se odzvala na prvi pogled. :)) Sicer pa, glede na to da nam vsem iz dneva v dan vedno bolj primanjkuje prostega časa, je seveda spletno spoznavanje
dobrodošlo, vsaj za navezavo prvega stika.”

Foto: Maks Žbogar
Foto: Maks Žbogar

Na največjem slovenskem spoznavnem portalu ona-on.com se je spoznalo kar 15.000 parov. Je tudi med vašimi znanci kakšen par, čigar iskrica je preskočila prav na ona-on.com?

“Ja, moja prijateljica je s pomočjo vašega portala našla svojega princa in življenjskega sopotnika. Zanjo sem presrečna in njen primer mi  je dokazal, da je tak način spoznavanja lahko zelo uspešen.”

Kaj bi sporočili vsem samskim uporabnikom ona-on.com, ki ljubezen svojega življenja še iščejo?

“Ne iščite obupano svoje ljubezni in ne zapirajte se v svoj svet. Imejte se radi in odprite svoje srce, pa bo prišla sama. V trenutku, ko boste to najmanj pričakovali.”

Ni komentarjev

Odgovori