Damjana iz oddaje Zmenki lahko spoznaš na ona-on.com!

ona-on-zmenki-zasebni-stiki-resne-zveze-damjan

Spoznaj Damjana ona-on.com!

Še nisi registrirana na ona-on.com in želiš spoznati Damjana? Najprej se BREZPLAČNO REGISTRIRAJ in nato spoznaj Damjana.

BREZPLAČNA REGISTRACIJA

Rado Mulej te bo v oddaji Zmenki sparčkal!

Vse, kar moraš narediti ti, je, da se prijaviš v oddajo Zmenki na TV3. Zakaj?

1. Na TV se predstavi S-LOVE-niji in povej kaj iščeš!

V oddaji Zmenki boš imel/a priložnost, da se predstaviš celi Sloveniji! Povedal/a boš lahko, kakšnega partnerja ali partnerko iščeš ter si tako povečal/a možnosti, da končno spoznaš pravo simpatijo.

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-tv3-zmenki-rado-mulej1

2. Zmenki s 100% jamstvom na uspeh

Portal ona-on.com ti s sodelovanjem v oddaji Zmenki zagotavlja uspešno spoznavanje. Če ne v oddaji, pa na ona-on.com, kjer boš lahko spoznaval/a in osvajal/a več kot 165.000 uporabnikov! In ko bo čas za srečno slovo od nas, ker boš spoznal/a partnerja, nam zaupaš še vajino zgodbo o spoznavanju.

Spoznaj svojo simpatijo ali pravo ljubezen na TV3 in na največjem slovenskem spoznavnem portalu ona-on.com!

3. Spoznaj Rada Muleja in Svetlano!

S sodelovanjem v oddaji lahko spoznaš tudi igralca, radijskega voditelja in humorista Rada Muleja! Rado bo s svojim humorjem razbijal napetost in pomagal tekmovalcem v spoznavanje novih ljudi vnesti sproščenost. Samskim pa sporoča, da je edini recept zoper samsko življenje prijava v oddajo Zmenki!

A ne le to – spoznaš lahko tudi Radovo žabico! Zapeljivo blondinko Svetlano, ki Radu pomaga parčkati. :) Če hočeš vedeti več, klikni tukaj.

Prijavi se v oddajo Zmenki, se predstavi S-LOVE-niji in spoznaj svojo sorodno dušo!

Ni komentarjev

Odgovori