VIDEO ~ Eva Centrih: Ko ti je usojeno, te ljubezen obišče

Eva Centrih, vlogerka in TV voditeljica tokrat na nasprotni strani ‘mikrofona’. Spraševali smo jo o ljubezni in iskanju partnerja preko spleta. Preveri, kaj ima povedati …

Kaj Eva meni o ljubezni in iskanju partnerja preko spleta:

Kaj trenutno počnete v življenju, s čim se ukvarjate?

Moj hobi in hkrati služba v kateri neznansko uživam je vloganje. Za svoj YouTube kanal Evina lepotilnica snemam videe, kjer s sledilkami delim nasvete o lepoti ter modi. Na kanalu boste našli kar nekaj makeup tutorialov (med drugim tudi kako se npr. naličiti za zmenek), trike v smislu kako s pravo izbiro stylinga skriti nekaj kilogramov ter lifestyle teme kot so priprava smoothijev za lepše lase, kožo in nohte itd.

3-min-minKaj za vas pomeni ljubezen?

Ljubezen je gonilo življenja. Brez ljubezni, pa naj bo to do osebe, živali, predmetov, hobijev ali stvari, ki jih rad počneš, si ne predstavljam živeti.

Prav ljubezen je tista, ki nas vodi naprej in spodbuja, da smo vsak dan boljši, se trudimo in vztrajamo.

Ljubezen je tudi ena izmed glavnih tem v skladbah, filmih, v pogovorih… Kako je pri vas – povezujete ljubezen z vašim poklicem, ustvarjanjem?

Moje mnenje je, da si v neki stvari lahko res dober takrat, če svoj poklic zares ljubiš in si mu popolnoma predan.

Vaša prva asociacija na ljubezen?

Moj partner, nečaki, potovanja in morje.

5-min-minZa portal ona-on boste intervjuvali znane Slovence na temo ljubezni in partnerstva. Se veselite svoje nove vloge? Imate že kakšne podobne izkušnje?

V medijih sem že 6 let. V tem času sem diplomirala iz novinarstva, se vpisala na magistrski program ter vmes delovala kot časopisna in televizijska novinarka ter TV voditeljica. Kasneje pa sem bila tudi v vlogi scenaristke in producentke, kjer sem razvila tudi svojo oddajo, imenovano 10 za ljubezen. Glavna tema je bila ljubezen, ki smo jo obravnavali z različnih zornih kotov, zato menim, da bodo izkušnje, ki sem jih pridobila, izjemno dobrodošle tudi v tej novi vlogi.

Je samskost obdobje, ki ga je treba čim prej končati, ali pa morda najlepše obdobje v življenju, ki ga je treba pošteno izkoristiti za raziskovanje?

Menim, da moraš znati biti naprej sam s sabo, sam sebi dovolj. Teh stvari se da naučiti. Verjeti moraš, da si vreden ljubezni in najti srečo ter veselje v malih, nematerialnih stvareh. Zato bi vsem, ki so samski svetovala, da to obdobje izkoristijo za delo na sebi ‘samo-rast’ in spoznavanje sebe.

4-min-minNam lahko zaupate kakšno “odštekano zgodbo”, ki se vam je pripetila v vašem ljubezenskem življenju ;)?

‘Odštekanih’ zgodb je kar nekaj. Ena taka je zagotovo tale: Spomnim se, da sva šla z mojim prvim resnim partnerjem, s katerim sva bila zelo zaljubljena v tujino, kjer sva preživela prvo skupno novo leto. Bilo je res fajn in konec dopusta se je hitro približeval. Dan preden sva odšla nazaj v Slovenijo, sva se oglasila še pri prijateljih, kjer je bil tudi fant, ki je doma delal tatuje. Moj partner je izkoristil priložnost in se odločil, da si bo dal narediti tatu z imenom najine najljubše skladbe in začetkom najine zveze.

Internet je danes ves čas z nami – v žepu na mobilnem telefonu. Ali veste, da se že blizu 30% Slovencev (skoraj vsak 3. par) danes spozna prek spleta?

Me ne preseneti. Imam samsko prijateljico, ki svojo srečo v ljubezni išče preko spleta. Pogosto slišim zgodbe, da sta se dva spoznala preko interneta.

6-min-minOna-on.com največji slovenski spoznavni portal za samske, z več kot 20.000 pari in več kot 175.000 registriranimi uporabniki, vsak dan ustvari najmanj dva nova para! Se vam zdi to presenetljivo?

Poznate kakšen par, ki se je spoznal prek spleta, ona-on.com?

Z ona-on sodelujemo že več let, kar pomeni, da sem bila pogosto del ekipe na raznoraznih dogodkih, kjer je bila moja naloga med drugim tudi povezovanje parov. Občutek, ko vidiš, da sta se dva spoznala s tvojo pomočjo ali so letele iskrice med igro, ki smo jih in jih še prirejamo, je res poseben, lahko bi rekla ponosen. Te dogodki so fajn, sproščeni, kjer so ljudje, z enakim interesom – najti ljubezen.

Kaj bi sporočili vsem samskim uporabnikom ona-on.com, ki ljubezen svojega življenja še iščejo?

Verjamem, da je vsakemu izmed nas namenjena ljubezen, nekatere doleti prej, nekatere kasneje. Verjemite in nikoli ne izgubite upanja, da bo prišla in doletela tudi vas.

YouTube Evina lepotilnica: https://www.youtube.com/c/evacentrih

Tina je vodja promocije, spoznavnih dogodkov in novinarka na ona-on.com. Kadar se le da smuča, kolesari in uči otroke smučanja. Prima punca ;)

Ni komentarjev

Odgovori