VIDEO: Idealni partner te čaka. Ga hočeš najti?

Kako me je strast do strategij pripeljala do idealnega partnerja?

Glava v predelu čela mi je hotela počiti od sile, ki je potiskala navzven kot vroča lava pravkar izbruhlega vulkana od srede možganov navzven.

»WTF, zakaj tako boli!?!« sem hlipala zasuta s plazom solz. Vmes, ko sem se malo pomirila, sem se spraševala: »Kaj me bolj boli: glava ali srce?« In si odgovarjala: »Kako to misliš ‘srce’? Saj pa ti hočeš iti narazen z njim. Zakaj torej srce?«

Ja … ampak … Ta bolečina, to gotovo nekaj pomeni … Ali RES hočem iti narazen z njim? Kaj pa če pretiravam? Pa saj se ne kregava!

Samogovori. Med mano in mano. Najmočnejši zadnjih 8 let, zadnje poletje, preden sva šla narazen, sicer pa so se v meni dogajali praktično vsak dan. Ni to frustrirajoče? Ponižujoče! Zame IN zanj. Zakaj?

Če bi takrat, ko sva se pred 13 leti spoznala, razumela, da IDEALNI moški za VSAKO obstaja (in obratno), ampak da

 1. mora zato, da ga najde, ženska najprej poznati sebe – v detajle,
 2. mora zato, da ga najde, ženska točno vedeti, kakšnega hoče – v detajle,

se ne bi vsako jutro – 9 let zapored! –  zbujala z mislijo: »Ok, je danes sreda ali sobota, dan za sex? OMG pa res! Ne že spet …«

Kako sem se slepila …

Statistike kažejo, da če hočeš spadati v kategorijo uspešnih parov, seksaš 2x tedensko. Ja, ljubiteljica strategij sem. In ker moje partnerstvo ni bilo uspešno (tudi po teh merilih ne), sem si (kot prava strastna (poslovna)-ženska-wanna-be) naredila strategijo, da uspešno bo in kako bom do tega prišla.

»Vsak teden, ob sredah in sobotah, mu ne smem reči ‘ne’ oz. moram z njim seksat,« sem se odločila.

»Vsak teden, ob sredah in sobotah, mu ne smem reči ‘ne’ oz. moram z njim seksat,« sem se odločila. Ker to pari počnejo. In to sem mu tudi povedala, ker češ mu bom tako pokazala, kako zelo ga ljubim se trudim.

Pozabimo na to, da sem orgazem v najini celi zvezi doživela le enkrat in da je bilo njemu za to gladko vseeno …

Veste, kaj je bil največji problem? Na papirju sva zaradi tega bila uspešen par! … jaz pa v sebi bolj razočarana kot ženin, ki ga nevesta zapusti pred oltarjem; največja zguba. Nekdo, ki enostavno ničesar ne zmore. In počasi, počasi sem začela temu bolj in bolj verjeti: da sem nesposobna, neprivlačna, ne(za)želena.

Nisem vedela, kaj verjamem, vedela sem le, da sem najbolj srečna takrat, ko zjutraj odide, me čez dan ne pokliče moti in se vrne domov, ko (se jaz že delam, da) spim.

Zakaj sem ostajala?

Ker je bil prijazen moški, vedno nasmejan, pozitiven, uspešen, ljudje o njem niso imeli nikakršnih slabih besed in tudi jaz sem ga kot človeka zelo spoštovala! Pa še njegova družina me je v celoti sprejela, kot da sem njihova. Še skoraj bolje. Res je, nisva se prepirala. A tudi veselila se nisva skupaj (vam je to kaj znano?).

Takrat sem skozi prijateljeve oči videla, da mojega bivšega NE spoštujem v resnici.

Tako sem nekega lepega novembrskega dne prišla na dopust v Slovenijo in šla s prijateljem na Pohorje ter z njim razglabljala, zakaj sem sploh z njim (oba s prijateljem sva imela enako težavo).

Takrat sem skozi prijateljeve oči videla, da mojega bivšega NE spoštujem v resnici, ampak ga grozno ponižujem s tem, ko ostajam, ker sem pač potrpežljiva (in očitno) strahopetna neodločna oseba.

Naenkrat mi je bilo jasno, da mi je dovolj:

 • Prijaznosti zaradi koristi. Zahtevala sem biti SPREJETA.
 • Nenehnega postavljanja drugih (beri: njega) na prvo mesto, ker da je prilagajanje ključ do uspeha (ja, če je v obe smeri!).
 • Skrivanja, češ ‘bolj ko si nevtralen, bolje prideš skozi’. Jaz imam MNENJE, vem ZAKAJ tako mislim in ne strinjam se z vsem, da bom sprejeta. Pika.

Dovolj! Hočem IDEALNEGA. Takega, ki bo prijazen, ker v prijaznost verjame. Takega, ki me ljubi zato, ker s polnimi pljuči živim točno tako, kot jaz želim, ker v to verjamem. Takega, ki me podpira, ko nekaj povem, četudi drugi planejo name, češ: »Kaj si nora! Saj ne veš, kaj govoriš!«, pa naj si se s tem strinja ali ne. Podpira me, ker enostavno ve, da zmorem vse in želi, da to tudi živim. Pika amen.

In tako sva se ločila. 8 let zveze in 11 mesecev poroke.

SVOBODNO. JAZ – na vsa pljuča!

Želim, da bi vsaka, ki se najde v tej zgodbi enkrat začutila, kar sem jaz, ko sem se z njim razšla. SVOBODNO. JAZ – na vsa pljuča! Občutek, ki mu ne moreš določiti cene, ker ne obstaja toliko denarja, da bi ga lahko plačal.

Čeprav sem se že prej kdaj razšla in spet našla novega, vmes tega občutka nisem občutila. Danes vem, zakaj. Ker sem pred tem konkretno delala na sebi in uspela zastaviti temelje MENE:

 • kdo sem in kdo nisem,
 • kaj verjamem in česa ne,
 • kaj obožujem in česa absolutno ne,
 • kaj želim početi v svojem življenju in česa absolutno ne.

Delo, ki je trajalo več kot sedem nenehno razočaranih let, sadove pa je obrodilo v 30 dnevih: ko sem se k delu na sebi spravila PRAVILNO. S človekom, ki je vse to že dal skozi, me prebral in točno vedel, kako in na katerem področju moram nekaj spremeniti, da se bo spremenilo vse.

Srečno samska nisem bila dolgo

Ne glede na to, kako kratek čas sem bila srečno samska, sem vedno vedela, da želim svojo srečo deliti s partnerjem. A tokrat sem se prvič trdno odločila: ne le s partnerjem: z IDEALNIM partnerjem. Nič manj kot to. Pika amen.

Enostavno verjamem, da IDEALNI obstaja za vsako.

Mislite, da mi niso vsi govorili, da sem zmešana? Da bi videli mojo mamo … Kar zložila se je vase, zariplih oči, komaj je pogoltnila in  si verjetno mislila: »OMB, kdaj jo bo že enkrat srečala pamet?«

A se nisem dala. Enostavno verjamem, da IDEALNI obstaja za vsako. Kakšna škoda je, če ga ne poiščem, pa so mi kazale vse zveze prejšnjih 15 let.

Tako sem sedla sama s sabo, prečesala vse kar vem o osebni rasti in strategijah ter naredila srčno-strateški načrt, ki je temeljil na tem, da nimam časa (ker sem zelo aktivna in poslovno strastna ženska, ki vse, kar počne, počne zelo, zelo rada in ničesar ne izpušča).

Nastal je načrt, s katerim sem s 15 minutami na dan vloženega fokusiranega dela na iskanju idealnega partnerja svojega idealnega našla v manj kot 3 mesecih.  Nikoli ga ne bi, če ne bi bilo portala ona-on.com. Ker: da najdeš idealnega, potrebuješ IZBIRO. Hvala, ona-on.com!

idealni-partner-ona-on-zmenki-zasebni-stiki1

Spoznavala sva se tam, kjer so za naju idealni zmenki: na rekreaciji. Skupaj sva hodila na Pohorje – vsako popoldne. Potem je počasi k meni prihajal na kosilo po ‘zmenku – treningu’ in je skoraj ‘tja padel’ od šoka, ko sem ga vprašala, koliko gramov piščančjega hoče v svojem kosilu (ker ga kaj takega še nobena nikoli ni vprašala, on pa je zagrižen triatolonec, ki vse jé na grame in na sekundo točno). Ker nama tako paše. Ko je pomival posodo, je rekel kakšen stavek, ki – prisežem! – sem ga jaz 3 sekunde prej premlevala v glavi.

Danes, ko sva skupaj slaba tri leta, pa sva spoznala tudi, kakšno darilo je otrok; najin je star 18 mesecev in mu je delanje počepov (na njegov način!) na fitnesu ob mamici in atiju najljubše igrišče.

 

Kako mi je uspelo?

Potem, ko veš, kdo si ti in kakšen moški je s tabo IDEALNO kompatibilen, potem je enostavno narediti vse, kar je potrebno, da se najdeta in ustvarita IDEALNO DRUŽINO – na VAJIN način!

Zato sem se odločila, da pomagam vsem vam, uspešnim ženskam, ki hrepenite po svoji srečni družinici, a mislite, da vam je ‘vlak odpeljal’, da nimate dovolj časa, ki vam je dovolj vrtenja v istem krogu razočaranj in strtega srca,  da v enem zelo fokusiranem delovnem dnevu najdeva tisto ‘ bakterijo’, zaradi katere se vrtite v začaranem krogu, to spremeniva ter narediva popolnoma personaliziran in natančen srčno-strateški načrt, s katerim lahko idealnega zares najdeš in z njim zaživiš že tako hitro kot v 3 mesecih. Enkrat za vselej. Ker obstaja in si tega srčno želiš.

Ker verjamem, da je vsak lahko srečen sam(ski), a zdaj vidim, da je res, kar sem verjela že prej: da je sreča neprecenljiva, če življenje so-kreiraš z IDEALNIM partnerjem. Ne ‘partnerjem’: IDEALNIM partnerjem.

Če si pripravljena ne le sanjati o tem, ampak narediti, kar je treba, potem te vabim, da klikneš SEM in se prijaviš na brezplačen posvet »KAKO do IDEALNEGA«.

Posvet je zate, če si ne samo želiš idealnega partnerja in potencialno srečne družine z njim, ampak si pripravljena za to narediti, kar je treba: vložiti potrebno energijo, čas in denar.

V njem bova raziskali:

 • zakaj si v situaciji, v kakršni si in ali ti lahko pomagam do IDEALNEGA,
 • naredili strateški načrt, na čem delati in v kakšnem vrstnem redu, da ti bo v največjo korist ter
 • ugotovili, ali obstaja potencialno ujemanje med nama za nadaljnje skupno delo.

S posveta boš odšla z:

 • novo voljo do tvoje prihodnosti,
 • svežo perspektivo,
 • novimi idejami ter
 • jasnostjo o tem, katere korake ubrati, če hočeš idealnega partnerja čim prej.
Sicer pa ti bom s pisanimi nasveti odslej vsaj 2x na mesec pomagala tudi na ona-on.com Magazinu, še bolj pa se veselim on-line FB delavnic enkrat tedensko na FB strani VSI KI STE SAMSKI. 🙂

Govorili bova o vsem, kar (misliš), da te drži stran od idealnega partnerja; kako ga najti, kako ga prepoznati, kako pri tem pomaga zakon privlačnosti oz. manifestacija, zakaj in kako moraš najprej spremeniti sebe, če hočeš izstopiti iz začaranega kroga in zares najdi idealnega itd.

Komaj čakam, pa ti?

Jerneja Krapše, mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev

Deli
Prejšnja objavaVIDEO: Ali idealno partnerstvo obstaja?
Naslednja objava🔐 Kako priti do več zmenkov?
Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori