VIDEO: Kako brskaš po Knjižnici znanja?

Knjižnica znanja z več kot 150 vsebinami (članki, video izobraževanja), do katerih dostopaš takrat, ko jih potrebuješ.

V Knjižnici znanja smo združili članke in video vsebine za samske, večino v sodelovanju s priznanimi strokovnjaki s področja spoznavanja, govorice telesa, komunikacije, zmenkov in ljubezni. Vse to je odslej vključeno v članstvo na ona-on.com in na voljo članom v okviru članstva na Knjižnici znanja brez doplačil.

Knjižnica znanja je sestavni del Korakov do uspeha, njen namen pa je, da so vsi nasveti, priporočila, videi in informacije na voljo takrat, ko jih potrebuješ. Vsebuje ogromno nasvetov, napotkov in drugih vsebin, ki ti bodo močno olajšali uporabo ona-on.com.

Knjižnica znanja je razdeljena na 4 rubrike:

Tina & Luka svetujeta

Virtualna osebna asistenta Tina & Luka svetujeta, kako korak po koraku prideš do zmenkov in pravega partnerja. Tina & Luka ti predstavita spoznavni servis ona-on.com, nato pa ti podajata praktične nasvete, kako:

Tina & Luka ti bosta poglobljeno predstavila prednosti članarine in razkrila razloge, zakaj si s članarino najbolj uspešen/a.

Tina & Luka svetujeta

Navodila & priročniki

Navodila & priročniki zajemajo poglobljene priročnike, kako na ona-on izpolniti svoj profil, naložiti fotografijo ter pričeti kakovostno komunikacijo – seveda z namenom čim prej priti do zmenka.

Priročniki za ženske:

Priročniki za moške:

Navodila & priročniki

Videolekcije strokovnjakov

Videolekcije vsebujejo video nasvete strokovnjakov s področja spletnega spoznavanja, zmenkov in zapeljevanja. Preveri tukaj.

Videolekcije strokovnjakov

Center za pomoč uporabnikom

Najbrž posebne predstavitve ne potrebuje, kajne? Gre za odgovore na pogosta vprašanja, pravno obvestilo, splošni pogoji itd. Seveda tudi tukaj najdeš ogromno uporabnih informacij, zato ogled toplo priporočamo.

Center za pomoč uporabnikom

Kje najdeš Knjižnico znanja?

 

Do Knjižnice znanja na namizni različici ona-on.com dostopaš spodaj s klikom na Knjižnica znanja, na mobilni različici pa jo najdeš v meniju spodaj.

Ni komentarjev

Odgovori