ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-katra-gasper

Katrina in Gašperjeva zgodba se je pričela s prvim klikom na valentinovo leta 2007. Prvi je kliknil Gašper, ki je Katri poslal sporočilo.

Gašper danes pravi, da ga je na Katrinem profilu pritegnila njena profilna fotografija – kaj je bilo tako posebnega na njeni fotografiji, si oglej v spodnjem videu.

Prvemu kliku je sledilo nekaj dni intenzivnega dopisovanja, kaj hitro sta si izmenjala še telefonski številki in se slišala v živo. Na prvem zmenku sta se dobila še isti dan in, kot pravita, je takrat tudi preskočila tista odločilna iskrica.

Preberi njuno zgodbo

In kateri dejavniki so bili tisti, ki so odločilno vplivali na njuno spoznavanje?

Uspelo je …

… izvirne fotografije, dobrega predstavitvenega opisa, obsežnega predhodnega dopisovanja in ker nista predolgo čakala s prvim zmenkom.

  • Katrina izvirna fotografija je bila tista, ki je nagovorila Gašperja. Kot pravi Gašper, je bila Katrina fotografija nekaj posebnega, ker je bila fotografirana v bolidu.
  • Druga stvar, ki je pritegnila Gašperja, je bil dober oz., kot pravi on, duhovit Katrin predstavitveni opis. Kakšen je bil, poglej v videu.
  • Katra in Gašper sta si od prvega klika do zmenka pogosto dopisovala. Klepetala sta tudi pozno v noč, kar nakazuje na to, da sta se res ujela. Obsežno dopisovanje je vplivalo na to, da sta se na prvem zmenku že dobro poznala, kar bi tudi lahko bil razlog za uspešen prvi zmenek.
  • Na prvi zmenek sta šla niti teden dni po prvem kliku. Gašper je Katri sporočilo poslal na valentinovo, prvič pa sta se videla pet dni kasneje. A glede na pogostost njunega dopisovanja je bil prvi zmenek v takšnem času pričakovan.

Uči se iz njune zgodbe:

Imej izvirno profilno fotografijo!

Fotka je skorajda nujna, če želiš na ona-on najti pravo osebo zase. Zelo pomembno tukaj je, da na fotografiji počneš nekaj zanimivega, privlačnega. Tako kot Katra, ki je bila fotografirana v bolidu Formule 1. Tvoja fotka naj prikazuje tvojo osebnost in energijo.

❥ Kakšna mora biti fotografija, si preberi tukaj.

Posveti se svojemu predstavitvenemu opisu

Predstavitveni opis je druga stvar, ki jo pogleda vsak, ki si mu / ji všeč na fotografiji. Zato je pomembno, da imaš tudi predstavitveni opis zanimiv in privlačen.

❥ Kakšen naj bo predstavitveni opis, si preberi tukaj.

Pred zmenkom si dopisujta

Nikar ne povabi takoj na zmenek, brez predhodnega dopisovanja! Če želiš uspešen prvi zmenek, moraš osebo najprej malo spoznati in tudi ona mora spoznati tebe. To je prvi korak, da ugotovita, ali si zmenka sploh želita ali pa ni interesa.

A pri dopisovanju je potrebna določena mera previdnosti. Prvič, pazi o čem se bosta, vsaj na začetku, pogovarjala. O bivših in vseh tvojih življenjskih problemih, se v prvih sporočilih nihče ne bo želel pogovarjati.

Drugič, če bo dopisovanje trajalo predolgo in bosta preveč razkrila drug o drugem, se zna zgoditi, da se bo izgubila skrivnostnost, ki vaju vleče skupaj. Zato se morata, ko bosta začutila, da je čas, dobiti na zmenku in še v živo ugotoviti, ali sta za skupaj ali pa bosta ostala le prijatelja.

❥ Fant, ne veš, kaj zapisati v prvem sporočilu? Preberi tukaj.
❥ Punca, ne veš, kako napisati zanimivo prvo sporočilo? Preberi tukaj.

S prvim zmenkom ne čakati predolgo

Do njega bo enkrat prišlo, a tukaj je pomembno, da se dobita, ko bosta oba imela željo po tem. Če veliko klepetata prek ona-on klepeta in že marsikaj vesta drug o drugem, potem ne oklevajta več, ampak se čim prej dobita!

Če bosta predolgo čakala, se namreč lahko izgubi skrivnostnost. Zato le pogumno na zmenek!

❥ Fant, meniš, da je že čas za zmenek? Kako in kam povabiti na zmenek, si preberi tukaj.
❥ Punca, on predolgo čaka? Preberi, kako mu namigneš, da je čas za zmenek.

Srečno!

Ni komentarjev

Odgovori