okrogel izrez1

Zgodba Branke in Srečka je nekoliko drugačna, saj je prvi korak naredila Branka. Srečko se je na ona-on.com registriral, ker je želel nekoga spoznati, poleg tega pa je bil radoveden. Branka se je na ona-on.com ponovno prijavila, ker si je močno želela družbe. Po nekaj novih poznanstvih in brskanju po profilih je našla Srečka.

In mu pisala. Prvič junija, a ni odgovoril. Drugič septembra, a spet ni odgovoril. Tretjič novembra. In očitno gre v tretje res rado, saj je Srečko takrat vendarle odgovoril. Najbrž mu je tokrat radovednost vzbudila Brankina beseda: Škoda.

Njuno dopisovanje ni trajalo dolgo, kar hitro sta se dogovorila za prvi zmenek ob kavi. »Bilo je zelo komunikativno,« pravi Branka, Srečko pa dodaja, da je bilo, kot da se že malo poznata.

Preberi njuno zgodbo.

In kateri dejavniki so bili tisti, ki so odločilno vplivali na njuno spoznavanje?

Uspelo je zaradi …

… dobro izpolnjenega profila, vztrajnosti in ker je do prvega zmenka prišlo hitro.

  • Tista stvar, ki je Branko najbolj pritegnila na Srečku, je bilo dejstvo, da se ukvarja z meditacijami. To je imel Srečko zapisano na svojem profilu. Vidiš, kako pomembno je, da se svojemu profil posvetiš in ga kar najboljše izpolniš? 🙂
  • Brankina vztrajnost je bila ključna pri njunem spoznavanju. Vztrajala je kar 6 mesecev in Srečku pisala večkrat. In ko je že skoraj obupala in Srečku napisala »Škoda«, se je on le odzval in ji odgovoril. Takrat pa je komunikacija med njima stekla. Ujela sta se celo tako zelo, da Srečko Branke sploh ni prosil za fotografijo pred prvim zmenkom.
  • Na prvem zmenku sta se dobila hitro zatem, ko sta začela klepetati, saj sta se že v ona-on klepetu takoj ujela. Dobila sta se na kavi, kjer sta se lahko v miru še naprej pogovarjala.

Uči se iz njune zgodbe:

Imej v celoti izpolnjen profil

V celoti in predvsem dobro izpolnjen profil je poleg fotografije tista ključna stvar, ki uporabnika pripravi, da ti piše ali pa ne. Tvoj profil je tvoja predstavitev, zato najprej poklikaj vse podrobnosti o sebi in o svojem želenem partnerju, nato pa vključi še svojo kreativno žilico in se predstavi še s svojimi besedami.

❥ Ne veš, kaj zapisati? Preberi si nekaj napotkov.

Vztrajaj!

Kot pri vseh stvareh v življenju, ki se jih lotiš, je potrebno tudi tukaj vztrajati. Piši več simpatijam in če ne odgovorijo takoj, ne kar vreči puške v koruzo. Razlog, da ti simpatija ne odgovori, je lahko več in ni nujno, da gre takoj za njeno nezainteresiranost. Pomembno je, da poskusiš znova. In znova. Dokler odgovora ne dobiš ali pa ti drugi znaki jasno ne nakažejo, da simpatiji ni do tebe.

❥ Fant, ti ona ne odpiše? Preberi tukaj, kako jo pripraviti do odgovora.
❥ Punca, on predolgo čaka z zmenkom? Preberi tukaj, kako ga pripraviti do povabila.

Čim prej na prvi zmenek

Če sta se ujela in že klepetata v ona-on klepetu, potem se kar čim prej dogovorita za zmenek. Do njega bo enkrat prišlo, a tukaj je pomembno, da se dobita, ko bosta oba imela željo po tem. Če že marsikaj vesta drug o drugem, potem ne oklevajta več, ampak se čim prej dobita!

Če bosta predolgo čakala, se namreč lahko izgubi skrivnostnost. Zato le pogumno na zmenek!

❥ Fant, meniš, da je že čas za zmenek? Kako in kam povabiti na zmenek, si preberi tukaj.
❥ Punca, on predolgo čaka? Preberi, kako mu namigneš, da je čas za zmenek.

Srečno!

Ni komentarjev

Odgovori