ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-marija-miha-najina-zgodba-spoznala-sva-se-na-ona-on-com

Tudi Marija in Miha spadata med več kot 15.000 parov, ki so se našli na ona-on.com.

Miha se je za ona-on odločil, ker se mu je zdelo iskanje partnerja preko spleta najbolj enostaven način. Marija se je za ona-on odločila zato, ker je na portalu ljubezen našla že njena sestra.

Prvo sporočilo je poslal Miha, Marija pa je potrebovala kar teden dni, da mu je odpisala. A po prvotni tremi se je komunikacija med njima le razvila.

Kot pravita sama, je njuno spoznavanje potem šlo zelo hitro. “Vedela sva, kaj želiva in potem sem jo kar poklical in dogovorila sva se za zmenek,” pravi Miha. V videu poglej, kdaj je med njima vžgala strela :)

Preberi njuno zgodbo

In kateri dejavniki so bili tisti, ki so odločilno vplivali na njuno spoznavanje?

Uspelo je …

… ker sta vedela, kaj hočeta in ker sta se za prvi zmenek dogovorila zelo hitro.

  • Kljub prvotni zadržanosti, saj je Marija potrebovala kar teden dni samo, da je Mihi odpisala, se je med njima razvil klepet. Ker sta oba vedela, kaj hočeta od partnerja, sta med klepetom hitro ugotovila, da sta si zanimiva. Marija je vedela, da želi moškega, ki rad hodi v hribe, saj to sama rada počne in si to želi deliti s partnerjem. Miha je prav to, kar je iskala.
  • Miha je Marijo kar hitro po prvem klepetu poklical in jo povabil na zmenek. Že na prvem zmenku so švigale strele.

Uči se iz njune zgodbe:

Že veš, kaj hočeš od partnerja in partnerskega odnosa?

To je ključno. A da veš, kakšnega partnerja želiš, moraš najprej spoznati sebe. Vedeti moraš, kaj te veseli in kateri del svojega življenja si pripravljen/a deliti s partnerjem.

Svojih želja ne pozabi jasno izpostaviti v svojem profilu. Profil je namenjen prav temu – da predstaviš svoje želje glede partnerja in partnerskega odnosa. Samo tako bo tisti, ki ga bere, lahko ugotovil, ali mu ustrezaš ali ne. Zato profil izpolni v celoti.

Posebej se posveti razdelkom Nekaj o meni, Nekaj o partnerju in Moji cilji. Tukaj imaš proste roke in lahko vključiš kreativno žilico ter po svoje zapišeš, kaj želiš.

Ne odlašaj z zmenkom

Ti je všeč vse, kar si o svoji simpatiji izvedel/a prek ona-on klepeta? Potem pa kar na prvi zmenek. Šele takrat bosta ugotovila, ali si res ustrezata kot par ali pa se vidita le kot prijatelja.

❥ Fant, meniš, da je že čas za zmenek? Kako in kam povabiti na zmenek, si preberi tukaj.
❥ Punca, on predolgo čaka? Preberi, kako mu namigneš, da je čas za zmenek.

Srečno! :)

Ni komentarjev

Odgovori