ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-marusa-rajko2

Kar 10 let mineva odkar je Rajko na ona-on.com kliknil Marušo. In čeprav je Maruša imela točno zadan cilj (več o njem preberi v njuni zgodbi) in ga je že dosegla, je kljub temu Rajku odgovorila.

Njun pogovor je bil kratek in zelo hitro sta se dogovorila za skupen obisk Bleda – kar naslednji dan!

Njun prvi zmenek je trajal kar 12 ur. “Zgodilo se je tako, da sva prepešačila, on v obleki s kravato, jaz pa v salonarjih s tanko peto (še vedno imam spravljene) celotno pot okoli jezera,” pravi Maruša.

Kaj pa kakšen zanimiv pripetljaj v njunem spoznavanju? Naj namignemo, da Maruša ne mara brkov, Rajko pa jih je ob prvem srečanju imel. 😉 Poglej v videu.

Preberi njuno zgodbo

In kateri dejavniki so bili tisti, ki so odločilno vplivali na njuno spoznavanje?

Uspelo je …

Marušina in Rajkova zgodba podira znane smernice iskanja partnerja prek spleta. A uspelo je! In uspeva že 10 let. Kaj sta torej naredila prav?

  • Maruša in Rajko sta si pred prvim zmenkom dopisovala. Sicer je bilo njuno dopisovanje kratko, a vendarle sta si izmenjala nekaj sporočil. Pred prvim zmenkom si moraš s simpatijo dopisovati, saj bosta le tako videla, če imata iste cilje in sta si dovolj zanimiva za zmenek v živo.
  • Na prvi zmenek sta šla že naslednji dan. Maruša in Rajko nista zapravljala časa in sta se na prvem zmenku v živo dobila že naslednji dan. Njuna “kavica” se je razvlekla v 12-urni zmenek – šla sta tudi okoli Blejskega jezera. To, da sta se dobila tako hitro, se je izkazalo za dobro potezo, saj sta se takrat dokončno ujela.

Uči se iz njune zgodbe:

Pred zmenkom si dopisujta

Če želiš uspešen prvi zmenek, moraš osebo najprej malo spoznati in tudi ona mora spoznati tebe, zato si morata dopisovati. To je prvi korak, da ugotovita, ali si zmenka sploh želita ali pa ni interesa.

❥ Fant, ne veš, kaj zapisati v prvem sporočilu? Preberi tukaj.
❥ Punca, ne veš, kako napisati zanimivo prvo sporočilo? Preberi tukaj.

S prvim zmenkom ne čakati predolgo

Do njega bo enkrat prišlo, a tukaj je pomembno, da se dobita, ko bosta oba imela željo po tem. Če veliko klepetata prek ona-on klepeta in že marsikaj vesta drug o drugem, potem ne oklevajta več, ampak se čim prej dobita!

Če bosta predolgo čakala, se namreč lahko izgubi skrivnostnost. Zato le pogumno na zmenek!

❥ Fant, meniš, da je že čas za zmenek? Kako in kam povabiti na zmenek, si preberi tukaj.
❥ Punca, on predolgo čaka? Preberi, kako mu namigneš, da je čas za zmenek.

Srečno!

Novinarka in urednica Magazina ter asistentka v marketingu. Zagrizena antišportnica in odvisnica od kave. Mojo ljubezen do kave presega le ljubezen do živali. Sem živ dokaz, da spletno spoznavanje deluje.

2 Komentarji

Odgovori