ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-najina-zgodba-natalija-ivan1

Natalija in Ivan sta par, ki se je po neuspelih preteklih zvezah odločil ljubezen poiskati na ona-on.com. In točno to se je tudi zgodilo.

Kot pravita, je do prvega stika prišlo prav v mesecu ljubezni, maju. Seveda je bil Ivan tisti, ki je prvi pisal Nataliji, a poguma za povabilo na zmenek ni zbral takoj.

Po dolgih pretipkanih nočeh pa se je le odločil, da je čas za srečanje v živo. S prvim zmenkom se je pričelo njuno druženje, ki se je za nekaj časa končalo, a sta se nato spet našla prav na Natalijin rojstni dan. V videu poglej, kdaj je med njima vžgala strela 🙂

Preberi njuno zgodbo

In kateri dejavniki so bili tisti, ki so odločilno vplivali na njuno spoznavanje?

Uspelo je zaradi …

… obsežnega predhodnega dopisovanja in ker sta se na prvem zmenku ujela.

  • Od prvega klika do prvega zmenka so minili kar trije meseci. Natalija in Ivan sta imela ogromno časa za klepet in kot pravi Natalija, so njuno spoznavanje spremljale “dolge pretipkane noči”. Obsežno dopisovanje pred prvim zmenkom je poskrbelo, da sta se lahko kar dobro spoznala.
  • Čeprav je do prvega zmenka v živo minilo kar nekaj časa, sta si več kot očitno oba močno želela, da bi se spoznala še v živo. “Tisti dan nama je obema ostal v spominu – on v modri srajčki, jaz v oranžni majčki … “ sta povedala Natalija in Ivan.

Uči se iz njune zgodbe:

Dopisuj si pred prvim zmenkom

Ključnega pomena je, da preden povabiš na zmenek, svojo simpatijo spoznaš. Tako boš lahko že v klepetu vedel/a, ali imata podobne poglede na ta svet in kako zelo podobni so. Skozi pogovor izveš marsikaj o sogovorniku, pazi le, da ne bosta že na začetku govorila o vseh tvojih življenjskih težavah. Katerim temam se je priporočljivo izogibati, si preberi tukaj.

In ko skozi klepet ugotovita, da se želita spoznati še v živo, ne odlašajta. Dobita se na prvem zmenku in ugotovita, ali iskre vendarle letijo ali pa bosta ostala prijatelja.

❥ Fant, ne veš, kaj zapisati v prvem sporočilu? Preberi tukaj.
❥ Punca, ne veš, kako napisati zanimivo prvo sporočilo? Preberi tukaj.

Ne odlašaj z zmenkom

Na prvi zmenek moraš, ko začutiš, da želiš simpatijo spoznati v živo. Ne odlašaj predolgo, da se ne bo izgubil ves naboj. Opogumi se in jo/ga za začetek povabi na eno kratko kavico – tako boš takoj začutil/a, ali je to to ali pa žal ne bo prišlo do drugega zmenka.

Srečno!

Ni komentarjev

Odgovori