romana-marko-sanjska-poroka-ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-najina-zgodba-kako-je-uspeloRomana in Marko – prejemnika Sanjske ona-on.com poroke 2016 – sta se na ona-on.com prijavila zgolj iz dolgčasa. In prav to se jima je obrestovalo, saj sta našla drug drugega.

Marko je bil tisti, ki je našel Romano in ji je tudi prvi pisal. Njun pogovor je hitro stekel, dopisovala sta si tudi do poznih večernih ur in zelo pogosto.

Do njunega prvega zmenka je prišlo po treh mesecih od prvega stika. Dobila sta se na kavi, zmenek pa je trajal tako dolgo, da so ju morali vreči iz lokala, saj so že zapirali. Kdaj pa je med Romano in Marko vžgala tista prva iskra? Kaj ju je potegnilo skupaj? Poglej v videu.

Preberi njuno zgodbo

Preberi si še, kako Romana in Marko ohranjata dobro partnersko zvezo. 

In kateri dejavniki so bili tisti, ki so odločilno vplivali na njuno spoznavanje?

Uspelo je zaradi …

… obsežnega predhodnega dopisovanja in ker sta se na prvem zmenku ujela.

  • Od prvega klika do prvega zmenka so minili kar trije meseci. Kar pomeni ogromno klepetov in to do poznih večernih ur. Obsežno dopisovanje pred prvim zmenkom je prispevalo k temu, da sta se na prvi kavi tako dobro ujela.
  • Čeprav je do prvega zmenka prišlo malce pozno, so letele ne le iskre, ampak tudi kakšna strela! Kot pravita, sta se na prvem zmenku ujela tako zelo, da sta govorila o vsem mogočem, slišala pa sta se tudi naslednji dan.

Uči se iz njune zgodbe:

Dopisuj si pred prvim zmenkom

Nikar ne povabi takoj na zmenek, brez predhodnega dopisovanja! Če želiš uspešen prvi zmenek, moraš osebo najprej malo spoznati in tudi ona mora spoznati tebe. To je prvi korak, da ugotovita, ali si zmenka sploh želita ali pa ni interesa.

Tukaj moraš paziti, o čem se bosta pogovarjala. Izbirajta bolj “lepe” teme, izogibajta se težkim temam in vsem življenjskim problemom. Za pogovor o teh bo še čas.

In ko skozi klepet ugotovita, da se želita spoznati še v živo, ne odlašajta. Dobita se na prvem zmenku in ugotovita, ali iskre vendarle letijo ali pa bosta ostala prijatelja.

❥ Fant, ne veš, kaj zapisati v prvem sporočilu? Preberi tukaj.
❥ Punca, ne veš, kako napisati zanimivo prvo sporočilo? Preberi tukaj.

Čim prej na zmenek

Seveda je najbolj odločilno, da se na prvem zmenku ujameš s svojo spletno simpatijo. Na to lahko vpliva tudi dopisovanje, kjer izveš veliko o njej, a tisti pravi občutek pride šele, ko se dobiš v živo. Zato ne odlašaj s prvim zmenkom.

Čim prej na zmenek, da ugotoviš, ali bodo tudi med teboj in tvojo simpatijo švigale strele, kot so med Romano in Markom 😉

Srečno!


Poglej si še, kako so potekale priprave na sanjski dan Romane in Marka ter VIDEO s Sanjske ona-on.com poroke 2016!


 

Ni komentarjev

Odgovori