VIDEO: Kako koristiš Članske VIP ugodnosti?

Članske VIP ugodnosti so nastale kot odgovor na vprašanje, kaj lahko še ponudimo uporabnikom ona-on.com, da bodo hitreje in lažje prišli do pravega partnerja.

Večina samskih si želi naučiti socialnih veščin, kot so npr. ples, bonton, veščin komunikacije, pristopanja do ljudi, kako se vesti na zmenkih, pa vse do tega, kako vzpostaviti in ohranjati dober partnerski odnos.

Po drugi strani pa si marsikdo želi več lepih in zanimivih doživetij, potovanj, odkrivanje novih interesov, športa in podobno – zato tudi klub Članskih VIP ugodnosti.

Veseli smo, da lahko vse to ponudimo (veliko ugodnosti je za člane brezplačnih, oziroma brez doplačil – preveri tiste z oznako FREE), ter da boš lahko doživel/a celotno ONA ON izkušnjo kot zelo pozitivno, kjer si morda spoznal/a življenjskega partnerja, obenem pa se tudi naučil/a novih veščin in doživel/a marsikaj lepega.

Preveri 70+ VIP ugodnosti za člane ona-on.com – marsikaj tudi popolnoma BREZPLAČNO!

Zakaj izkoristiti Članske VIP ugodnosti?

1. Ker se želiš naučiti nekaj novega.

Veščine & znanja: Povečaj samozavest in osvoji veščine ter znanja, ki bodo prispevali k tvoji osebni rasti. Pridobi kompetence za bolj kakovostno življenje.

2. Ker želiš poskrbeti zase.

Šport & rekreacija: Poskrbi za privlačen videz svojega telesa in se tudi fizično pripravi na ona-on zmenke. Spravi se v top formo, da boš takoj pritegnil/a poglede nasprotnega spola.

3. Ker se želiš dobro počutiti v svoji koži.

Lepota & zdravje: Poskrbi za svoj čudovit izgled ter zdrav duh v zdravem telesu.

4. Ker se želiš zabavati.

Zabava & doživetja: Izkoristi popuste in ugodnosti, ki ti omogočajo aktivno preživljanje prostega časa in neomejeno zabavo. Osvobodi se stresa in se podaj na nepozabne pustolovščine.

5. Ker želiš na zanimive zmenke.

Zmenki & druženja: Idealna priložnost za medsebojno spoznavanje. Popusti in ugodnosti so namenjene romantičnemu razvajanju v dvoje, vsekakor pa se lahko odpraviš tudi na solo zabavo.

V zgornjem videu poglej, kako lahko Članske VIP ugodnosti izkoristiš!

Novinarka in urednica Magazina ter asistentka v marketingu. Zagrizena antišportnica in odvisnica od kave. Mojo ljubezen do kave presega le ljubezen do živali. Sem živ dokaz, da spletno spoznavanje deluje.

Ni komentarjev

Odgovori