VIDEO: Kako se končajo spletne zmenkarije Urške in Nipke-ja?

Nipke predstavlja nov videospot za svoj singel "Internet Girl"

Raper Nipke v svojem novem videospotu za singel “Internet Girl” predstavlja svojo izkušnjo s spoznavanjem prek spleta.

Njegova zgodba jasno razkrije, kako lahko na podlagi spletne komunikacije ustvarimo odnos, v katerem fantaziramo o drugi osebi in iščemo svoje ideale v upanju, da najdemo sorodno dušo.

“V svojih komadih večinoma govorim o sebi in svojih izkušnjah in to je ena od teh izkušenj, kjer so bili impulzi tako močni, da so se morali preliti na papir,” o nastanku Internet Girl pripoveduje Nipke in dodaja, da lahko poslušalci in gledalci od videospota pričakujete “romantično, čutno zgodbo, s katero se lahko poistoveti marsikdo”.

Zasebni stiki na ona-on.com: Urška začarala Nipke-ja

Vir: Nipke
Vir: Nipke

Nipke in Urška se spoznata na največjem slovenskem spoznavnem portalu ona-on.com, kjer se vsak dan spoznava več kot 160.000 samskih.

V tistem trenutku oba sveže samska, s prvim sporočilom pa sta začela graditi spletno romanco. Kako je njuna romanca potekala, si oglej v zgornjem videospotu.

Kako pa se njuna zgodba konča?

Kaj misliš, kako so se njune spletne zmenkarije končale? Sta se le dobila in razvila svoje spletno spoznavanje v resno zvezo ali se je vsak poskus, da bi se dogovorila za zmenek, končal drugače kot pričakovano?

Oglej si nadaljevanje zgodbe!

Te zanima, kako je v resnici potekalo spletno spoznavanje Nipke-ja in Urške?

“‘Urška’ je na svojem profilu objavila sliko, ki jo je naslikala, s pripisom ‘Všeč tko k je’. To je pritegnilo mojo pozornost – takšen je tudi naslov moje uspešnice – sledilo je par komentarjev, nato pa sva se preselila na privatni ‘chat’.

Preko spleta sva se začela spoznavati in se že takoj zelo povezala, ker sva ugotovila, da imava veliko skupnega, med drugim tudi to, da sva oba sveže samska, oba po svoje umetnika … kmalu je sledila tudi telefonska številka in najina komunikacija je postajala vedno intenzivnejša.

Z ‘Urško’ sva skoraj dva meseca komunicirala skoraj vsak dan. Oba sva se želela spoznati tudi v živo, a je to bilo zaradi razdalje – Urška prihaja iz Maribora, jaz pa iz Ljubljane – nekoliko oteženo,” pripoveduje Nipke.

Oglej si video Bejba iz neta!

Ni komentarjev

Odgovori