VIDEO: Ljubezenski nasveti | Kaj je to čustveni vrtiljak in kako se vsesti nanj?

Preveri, kako razumeti čustva partnerja in sesti na njegov čustveni vrtiljak.

Čustva so verjetno najpomembnejši del partnerskega življenja. Brez pravih čustev se nikoli ne bi zaljubili in spoznali čudovitih oseb.

Nekateri ljudje so morda preveč čustveni, spet drugi nekoliko manj, a prav vsi gojimo nekakšna čustva. Prepoznavanje teh čustev pri drugih nam omogoča bolj kvalitetno komunikacijo z njimi.

Pa poznaš čustva svojega partnerja?

Ko že misliš, da jih, te vedno znova preseneti. Nauči se čustvene senzibilnosti in prepoznaj razpoloženje svojega partnerja.

Strokovnjak za govorico telesa in zapeljevanje, Edvard Kadič ti bo razložil kako. Oglej si video o tem, kaj je to čustveni vrtiljak in prisluhni preizkušenim nasvetom strokovnjaka!


Edvard Kadič svetuje: Preveri preostale video vsebine in članke.

1 komentar

 1. Nisem lep in ne mladi dedec da bi imel svoje želje to mi govori moja glava
  Ampak moje srce pa pravi drugače, osvojiti kljub 66 letom starosti se težko uskladi z mlajšimi lepoticami še posebej ko sem naglušen od rojstva
  Tu je ovira kot si jaz mislim, ki sem si napisal v mojem profilu; če ne bi napisal bi se zlagal in se osmešil ampak sem se še bolj osmešil z izjavo da sem naglušen in sem vedno bolj oddaljen od iskanih partneric in sem zaradi te resnice vedno bolj oddaljen od sreče in da bi našel svojo prijateljico. Imel sem priliko srečati s partnerico in sva se pogovarjala in na koncu ko sem UPAL da se bova uskladila mi je napisala da noče več me imeti
  imela je pokojnega moža, ki je bil tudi naglušen in sem mislil da bova skupaj
  to je lep rezultat ki je ena partnerica odpisala mene glede naglušnosti

  pa lep pozdrav od kajnvoksur iz ljubljane

Odgovori