VIDEO: Nipke je z nami delil svojo zgodbo z neta. Kakšna pa je tvoja zgodba?

Iščemo najboljše spoznavne zgodbe z neta!

Nipke je Urško spoznal prek spleta. Po prvotnem dopisovanju, kjer sta ugotovila, da imata ogromno skupnih interesov, se je njuna želja po srečanju v živo le stopnjevala. Kako je potekalo njuno spoznavanje prek spleta, si oglej v spodnjem videospotu Internet Girl.

Njuna spletna romanca se je iz virtualnega sveta preselila tudi v realen svet – dobila sta se na prvem zmenku. Kako je potekal prvi zmenek in njuno spoznavanje v živo, si oglej v videospotu Bejba iz neta.

Nipke je nov komad in videospot predstavil na Največjem Zmenku na Slepo v S-LOVE-niji 8. Povedal nam je, kakšni so občutki ob izdaji komada in videospota, zaupal pa nam je tudi, kakšen je njegov recept za pristopanje do deklet in kaj meni o iskanju partnerja prek spleta.

Kakšne so izkušnje Slovencev s spoznavanjem prek spleta?

Slovenci so nam v nagradni anketi Moja zgodba – Izkušnje s spletnim spoznavanjem zaupali svoje spletne zgodbe. Zbrali smo najboljše – preberi jih tukaj.

Imaš tudi ti odbito anekdoto ali čudovito zgodbo? Deli so z nami! Pošlji jo na tamara.prejac@veneti.com s pripisom Moja zgodba. 😉

Ni komentarjev

Odgovori