[VIDEO] Nuša Rojs: Nekatere v šovu imajo fanta!

Pevka Nuša Rojs odkrito o nastopu v oddaji Sanjski moški Hrvaške, spregovorila je tudi o tem, kaj njej pomeni ljubezen.

Nuša Rojs je Slovenka, ki se v oddaji Sanjski moški Hrvaške bori za srce Mija Matića, skupaj s preostalimi osemnajstimi dekleti. V intervjuju nam je pojasnila, zakaj se je prijavila v šov, s kom se je najbolj spoprijateljila ter kakšno je resnično stanje v hiši.

Zakaj ste se odločili, da se prijavite v oddajo Sanjski moški Hrvaške?

“Prijavila se nisem sama. Ko so me poklicali iz produkcije in povedali, da sem primerna kandidatka, sem bila presenečena. Nisem vedela, za kaj točno gre, zato sem postala radovedna in sem si rekla: ‘Zakaj pa ne?’ Za izgubiti nimam kaj.”

Kater dogodek se vam je najbolj vtisnil v spomin?

“Veliko je bilo lepih, a tudi stresnih trenutkov.”

Očitali so vam, da ste v šov vstopili zaradi samopromocije in ne zaradi želje po ljubezni. Kako komentirate to?

“Tam so bile punce, zaradi denarja, ker so v dolgovih, zaradi tega, da ubežijo iz svoje realnosti, zaradi samopromocije ali ker sploh ne vedo, kaj bi v življenju počele, pa bi jih to morda znalo usmeriti. Nekatere so celo imele fanta, ko so prišle v šov, ampak seveda se o tem ni govorilo.

Govorilo se je samo o meni, ker sem pač pevka in sem priznala, da je del mene pristal tudi zaradi tega. Želim povedat, da smo vsi imeli več razlogov za udeležbo, ne samo ljubezen. In tako je tudi v šov, nekaterim prinese ljubezen, nekaterim pa samo eno izkušnjo več. Tako je pač v življenju, moraš biti pripravljen na vse.”

Kako danes gledate na celotno izkušnjo?

“Ponosna sem nase, da sem se tako dobro držala.”

Ste se s katero od deklet še posebej spoprijateljili?

“Z Emily.”

Do največjih trenj in kreganj prihaja med tekmovalko Moniko in Barbaro. Kakšno je vaše mnenje o njima?

“Z nobeno od njih se ne bi mogla družit izven šova. Za Moniko sem še imela sicer dobro mnenje, imeli sva skupno temo (konje), a sem na TV videla, da je tudi ona v izjavah pa potem grdo oz. sarkastično govorila o meni.”

Kaj sicer trenutno počnete v življenju?

“Delam kot fotomodel, tudi promocije, največ pa seveda v glasbi kot pevka. V prostem času sem v naravi, z živalmi, kar se tiče športnih aktivnosti je vsak dan nekaj drugega (rolanje, kolesarjenje, jahanje, pohodništvo, plavanje, …)”

Boste nadaljevali z glasbeno kariero?

“Seveda, sedaj se resno delo šele začne, saj me je vzela pod okrilje znana slovenska založba.”

Kaj za vas pomeni ljubezen?

“Vse. Brez ljubezni ni nič, a vse se začne z ljubeznijo do sebe!”

Menite, da je samskost obdobje, ki ga je treba čim prej končati, ali pa morda najlepše obdobje v življenju, ki ga je treba pošteno izkoristiti za raziskovanje?

“Seveda izkoristiti, čim bolje spoznati sebe.”

Internet je danes ves čas z nami – v žepu na mobilnem telefonu. Ali veste, da se že blizu 50% Slovencev danes spozna prek spleta?

“Nisem vedela, a sem si mislila.”

Ona-on.com največji slovenski spoznavni portal za samske, z več kot 29.000 pari in več kot 80.000 aktivnimi uporabniki, vsak dan ustvari najmanj dva nova para! Se vam zdi to presenetljivo?

“Da.”

Poznate kakšen par, ki se je spoznal prek spleta, ona-on.com?

“Ne.”

Kaj bi sporočili vsem samskim uporabnikom ona-on.com, ki ljubezen svojega življenja še iščejo?

“Naj bodo potrpežljivi.”

Eva je po izobrazbi diplomirana novinarka (kmalu magistrica novinarskih študij), znana po tem, da vprašanja za ona-on postavi tako, da se ob tem vsak počuti prijetno. Sicer pa se ukvarja s TV vodenjem in z vlogerstvom. Na YouTube kanalu, pod imenom Evina lepotilnica, s sledilci deli nasvete o lepoti in modi. Najdeš jo tu: https://www.youtube.com/c/EvaCentrih

Ni komentarjev

Odgovori