🔐 VIDEO: Ona išče njega | Kaj narediti, da se ne ponovi stara ljubezenska zgodba 3. del

Se vedno znova znajdeš v razmerju, ki ni tisto pravo? Zakaj?

Stavek, ki je oster kot britev in se zarije v srce je: … Ko ta stavek razumeš, se lahko posvetiš iskanju pravega partnerja.

Zaradi tega stavka ne misli, da delaš kaj narobe, da ne znaš ali ne zmoreš, ampak sledi petim korakom. Koraki bodo spremenili usodo spoznavanja napačnih partnerjev in stara zgodba se ne bo ponovila! Kateri je tisti magični stavek in katerim petim korakom moraš slediti, preveri v videu.

Ta premium vsebina je na voljo le članom ona-on.com

Prijavi se Še brez brezplačnega računa? Registracija

Deli
Prejšnja objavaAleš Bartol: Ko si samski, si želiš resno vezo, ko si v vezi, pomisliš, kako lepo bi bilo biti samski
Naslednja objava🔒 VIDEO: Ona išče njega | Kaj narediti, da se ne ponovi stara ljubezenska zgodba 2. del
Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori