Zgodba Polone Kisovec

Polona Kisovec ni le marketinška strokovnjakinja, v slovenskem prostoru je znana tudi po tem, da je napisala otroško pravljico z naslovom Zakaj Lunina vila in Sončni princ ne živita skupaj?.

Zgodba temelji na Polonini osebni izkušnji – po ločitvi od bivšega moža je svoji hčerki težko razložila, zakaj z očijem ne živita več skupaj. Takrat se je domislila zgodbe, ki jo je pripovedovala svoji hčeri v upanju, da bo razumela, da za stanje v družini ni kriva ona.

Tako je nastala pravljica, ki otrokom ločenih staršev pomaga razumeti, kaj se je zgodilo, zakaj in predvsem, da za ločitev ni kriv otrok sam. Več o knjigi preberi tukaj.

Kdaj smo v svoje življenje pripravljeni sprejeti novega partnerja?

Polona je kot ločena ženska soočena z še eno življenjsko preizkušnjo: Kdaj v svoje življenje sprejeti novega ljubezenskega partnerja?

Marsikdo si po ločitvi oziroma prekinitvi partnerskega odnosa ne predstavlja, da bo še kdaj srečen z drugim partnerjem. A enkrat se faza prebolevanja pretekle zveze konča in takrat si zaslužimo novo priložnost za srečo.

Kaj o tem meni Polona Kisovec? Kdaj je čas, da si damo to priložnost in predvsem kaj moramo čutiti v sebi, da smo lahko srečni? Poglej v videu.


Si pripravljen/a dati veliko lepega? In sprejeti?

Preizkusi ona-on.com!


Novinarka in urednica Magazina ter asistentka v marketingu. Zagrizena antišportnica in odvisnica od kave. Mojo ljubezen do kave presega le ljubezen do živali. Sem živ dokaz, da spletno spoznavanje deluje.

Ni komentarjev

Odgovori