Dr. Sanja Rozman: Ljudje imajo za ljubezen marsikaj, kar to ni

Sanja Rozman nam je razložila, kdaj ljubezen postane bolezen. Zaupala nam je tudi, kaj zanjo pomeni ljubezen. Poglej v videu!

Dr. Sanja Rozman samskim priporoča portala ona-on.com!

Preizkusi ona-on.com!

Dr. Sanja Rozman je doktorica medicine in psihoterapevtka, ki se ukvarja z zdravljenjem nekemičnih odvisnosti in travm. Po šolanju na Medicinski fakulteti se je dodatno izobraževala na področju transakcijske analize in dosegla naziv TAP (Transactional Analyst – Psychotherapist), skupinske analitične psihoterapije in vedenjsko-kognitivne psihoterapije, pa tudi na področju psihoterapevtskih tehnik, kot je psihodrama.

Je avtorica knjige Sanje o rdečem oblaku, ki je Slovence presunila s svojo iskrenostjo in odkritim pisanjem o osebnih stiskah. Napisala je še 6 knjig, vodila je tudi veliko število predavanj in delavnic na temo zdravljenja odvisnosti od odnosov.

Trenutno deluje v zavodu Sprememba v srcu, čas pa namenja tudi pisanju knjig, vodenju terapevtskih skupin, delavnic in predavanj.

Novinarka in urednica Magazina ter asistentka v marketingu. Zagrizena antišportnica in odvisnica od kave. Mojo ljubezen do kave presega le ljubezen do živali. Sem živ dokaz, da spletno spoznavanje deluje.

Ni komentarjev

Odgovori