Dr. Sanja Rozman in Luka Kogovšek. Foto: Katja Kodba
Dr. Sanja Rozman in Luka Kogovšek. Foto: Katja Kodba

Dr. Sanja Rozman je doktorica medicine in psihoterapevtka, ki se ukvarja z zdravljenjem nekemičnih odvisnosti in travm. Po šolanju na Medicinski fakulteti se je dodatno izobraževala na področju transakcijske analize in dosegla naziv TAP (Transactional Analyst – Psychotherapist), skupinske analitične psihoterapije in vedenjsko-kognitivne psihoterapije, pa tudi na področju psihoterapevtskih tehnik, kot je psihodrama.

Je avtorica knjige Sanje o rdečem oblaku, ki je Slovence presunila s svojo iskrenostjo in odkritim pisanjem o osebnih stiskah. Napisala je še 6 knjig, vodila je tudi veliko število predavanj in delavnic na temo zdravljenja odvisnosti od odnosov.

Trenutno deluje v zavodu Sprememba v srcu, čas pa namenja tudi pisanju knjig, vodenju terapevtskih skupin, delavnic in predavanj.


Si tudi ti želiš pravega partnerja? Upoštevaj nasvet dr. Rozmanove in na ona-on.com med med več kot 158.000 samskimi spoznaj svojo sorodno dušo!

Poišči pravega partnerja!


Novinarka in urednica Magazina ter asistentka v marketingu. Zagrizena antišportnica in odvisnica od kave. Mojo ljubezen do kave presega le ljubezen do živali. Sem živ dokaz, da spletno spoznavanje deluje.

Ni komentarjev

Odgovori