🔒 VIDEO: Sem vreden / vredna nekaj več? ~ 1. del

Da bodo zmenki res uspešni, moraš najprej poznati svojo lastno vrednost - občutek vrednosti je tisti, ki nam pomaga izbrati pravega partnerja.

Pridruži se spletnemu tečaju Eve Erpič: 9 korakov od zmenka do poroke. Za uporabnike ona-on 20% POPUST. Vpiši kodo: ONAON20

Zmenki, partnerstvo, odnosiKo začenjamo z iskanjem novega partnerja, se nam lahko zgodi, da začnemo sebe dojemati kot manj vredne. Kaj se zgodi kot posledica tega? Kako lahko razženemo svoje dvome in si povrnemo občutek svoje lastne vrednosti?

Zakonska in družinska terapevtka Eva Erpič v spodnjem videu predstavi, kako naš občutek vrednosti vpliva na naše počutje na zmenku. Eva te sprašuje: Koliko misliš, da si vreden / vredna? Poglej v videu.

Za ogled vsebine je potrebna brezplačna prijava

Prijava Še brez brezplačnega računa? Registracija

Deli
Prejšnja objavaLjubezen in ego
Naslednja objavaKdaj ne pričeti nove zveze?
Magistrica zakonskih in družinskih študij. Strokovnjakinja s področja odnosov in intime. Posameznikom in parom pomaga zgraditi odnose, ki trajajo, osrečujejo in nudijo občutek ljubljenosti, ki ga vsi potrebujemo in iščemo. Za sabo ima preko 2500 ur dela s klienti, je avtorica knjige, radijskih oddaj, predavateljica, direktorica podjetja E-motion in predstavnica društva Človeška toplina.

Ni komentarjev

Odgovori