🔐 VIDEO: Sem vreden / vredna nekaj več? ~ 2. del

Obdobje samskosti je čas, ko se poslovimo od preteklih zvez in ugotovimo, kakšne so naše želje za naprej. Kdo si in česa si želiš? Kako ti lahko pri ugotavljanju vrednosti pomagajo prijatelji?

Pridruži se spletnemu tečaju Eve Erpič: 9 korakov od zmenka do poroke. Za uporabnike ona-on 20% POPUST. Vpiši kodo: ONAON20

Čez pretekle odnose se naučimo nekaj o tem, koliko nas ljudje cenijo, kaj si o nas mislijo. Iz tega lahko naredimo zaključek, koliko smo vredni. Obdobje samskosti je potrebno izkoristiti za spoznavanje sebe.

Obdobje med koncem pretekle zveze in začetkom novega odnosa je predfaza novih zmenkov. Kako nam ta faza – faza samskosti – pomaga, da lahko ločimo pretekle izkušnje in ugotovimo, česa si želimo vnaprej? 

Ta premium vsebina je na voljo le članom ona-on.com

Prijavi se Še brez brezplačnega računa? Registracija

Magistrica zakonskih in družinskih študij. Strokovnjakinja s področja odnosov in intime. Posameznikom in parom pomaga zgraditi odnose, ki trajajo, osrečujejo in nudijo občutek ljubljenosti, ki ga vsi potrebujemo in iščemo. Za sabo ima preko 2500 ur dela s klienti, je avtorica knjige, radijskih oddaj, predavateljica, direktorica podjetja E-motion in predstavnica društva Človeška toplina.

Ni komentarjev

Odgovori