VIDEO: Tina & Luka predstavljata Avdio Video ZMENKE na ONA-ON.COM!

Tina & Luka: Kako delujejo Avdio Video zmenki?

Luka: “Naredili smo tako, da si morata malo tipkati in če se ujameta v pogovoru, se vama po nekaj časa odklenejo Avdio Video zmenki in potem lahko nekdo pokliče. Tako, kot sem zdaj jaz tebe.”

Kaj rabiš za Avdio Video zmenke?

“Imeti moraš članarino, pred Avdio Video pogovorom si moraš malo dopisovati s simpatijo in v nastavitvah moraš imeti vključeno opcijo Avdio Video zmenkov.”

Zakaj Avdio Video zmenki?

“Avdio Video zmenki so super korak med tipkanjem in zmenkom v živo. Da se lahko vidiva, začutiva. Saj veš, če si zgolj tekstovno dopisuješ z nekom, ne veš še točno, kakšen je ta človek, če ti bo všeč ali ne. Če se pa takole vmes malce pogovarjata, je pa že zelo jasno na kakšen zmenek v živo se odpravljaš.

Kar smo videli po svetu zaradi korone je to, da smo se ljudje zelo začeli na ta način pogovarjati, ker je na nek način nadomestilo za fizična srečanja. Saj veš, karantena pa to. Če bo še tale korona, bomo Avdio Video zmenke zagotovo uporabljali, če pa ne, pa je to idealni korak med tipkanjem in srečanjem v živo.”

Kako simpatijo pokličeš?

Avdio Video zmenki delujejo tako na pametnih telefonih, kot tudi na računalnikih in tablicah (kjerkoli imaš kamero). Če želiš s simpatijo klepetati prek avdio video klica, odpreš vajin klepet v Sporočilih, zgoraj desno izbereš telefonsko slušalko ali kamero in nato ponovno izbereš ali Zvočni ali Video klic in že kličeš.

 

 

 

 

 

Ni komentarjev

Odgovori