VIDEO ~ Veronika Podgoršek: Kaj je dober partnerski odnos?

Dr. Veronika Podgoršek v svoji tretji knjigi: Ljubezen na terapiji - Vodnik do srečnega partnerstva razkriva, kaj je dober partnerski odnos.

Dr. Veronika Podgoršek ~ Ljubezen na terapiji

Kaj je dober partnerski odnos? Kako priti do njega? Dr. Veronika Podgoršek v svoji novi knjigi Ljubezen na terapiji – Vodnik do srečnega partnerstva odgovarja na vprašanja o partnerskih odnosih in hkrati na praktičnih primerih svetuje, kako priti do ljubečega partnerskega odnosa.

Imaš vprašanje o ljubezni? Partnerskem odnosu? Veronika Podgoršek te vabi k sodelovanju v nagradni igri, kjer te čakajo lepe nagrade, hkrati pa ji lahko zastaviš svoje vprašanje. Čaka te tudi BREZPLAČEN PREIZKUS ona-on.com.

Sodeluj v nagradni igri!

Preberi tudi odlomke iz knjige Ljubezen na terapiji – Vodnik do srečnega partnerstva TUKAJ.

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-veronika-podgorsek-Ljubezen_na_terapiji_banner_NI_600x236

Deli
Prejšnja objavaAli res doživimo samo eno ljubezen v življenju?
Naslednja objavaFOTO: Zmenek s čokolado ~ Romantičen ambient, čokolada in nepozabno doživetje
Dr. Veronika Podgoršek je doktorirala iz družinske relacijske terapije na Univerzi v Ljubljani in se specializirala za objekt-relacijsko teorijo na Mednarodnem psihoterapevtskem inštitutu v Washingtonu v Združenih državah Amerike. Včlanjena je v Združenje zakonskih in družinskih terapevtov Slovenije in tudi združenje terapevtov na washingtonskem inštitutu. V svojem psihoterapevtskem inštitutu, ki deluje v Domžalah, izvaja individualne, partnerske in družinske terapije, ob tem pa tudi redno supervizira kolege terapevte. Z že izdanima knjigama Nezvestoba, ki je prva ponudila celostno obravnavo tega področja v Sloveniji, in strokovnejšo Nezvestoba in klinična praksa je začela pionirsko delo metodičnega obravnavanja in zdravljenja fenomena nezvestobe. Pred kratkim je pri založbi Mladinska knjiga izšla njena knjiga o odnosih Ljubezen na terapiji: Vodnik do srečnega partnerstva. Ob tem je mama treh deklic, kolumnistka, predavateljica in pogosta gostja časopisnih intervjujev, televizijskih in radijskih oddaj ter specializiranih kongresov in seminarjev.

Ni komentarjev

Odgovori