Spoznavni dogodki za samske

Vodja portala ona-on.com

Jesen je tu, v službi je več dela, pričel se je faks, hodiš na skupinske vadbe, na fitnes, kofetkanje s prijatelji. Tako kot vsako leto, kajne? Čeprav je vse to super, si kljub temu želiš letošnjo jesen popestriti z novimi znanji in poznanstvi. Kaj pa če bi si letos s pomočjo največjega spoznavnega portala ona-on.com privoščil/a kaj novega?

Zagotovo imaš željo se naučiti nekaj novega, recimo, kako posneti reees dober selfi. Ali pa ugotoviti, kako deluje snemanje tv oddaje. Ali se bolje spoznati s postopkom pridelave penin? Kje se lahko jeseni kaj novega naučiš in zraven spoznaš še nove prijatelje ali celo simpatijo?

1. Plesni tečaji za samske

Je tvoja želja, da se letošnjo jesen naučiš plesati? Ali pa morda obnoviti svoje plesne korake, pa nimaš soplesalca? Nabrusi svoje plesne pet(k)e in se nam pridruži na Plesnih tečajih za samske.

Plesni tečaji za samske

2. Foto delavnica s kostanjevim piknikom

Ne moreš preživeti brez, da ne bi vsak dan objavil/a vsaj ene fotke na Instagram? Rad/a delaš selfije? Pa veš, katere poze so najboljše za selfi in kako urediti fotko na telefonu?

Točno to se boš lahko naučil/a na Foto delavnici pod okriljem profesionalne fotografinje na idilični lokaciji Zbiljskega jezera. Privoščil/a si boš lahko tudi vroče kostanje in svoje najboljše fotografije pokazala fantom, ki jih prav tako zanima fotografija. Super, a ne? 😊

Foto delavnica za samske

3. Oddaja Zmenki na TV3

Si rad/a v središču pozornosti? Rad/a spoznavaš nove ljudi? Te zanima, kako izgleda studio čisto prave televizije? Nastopi na TV, predstavi se S-LOVE-niji in spoznaj fante ali dekleta, ki imajo enake interese kot ti v oddaji Zmenki na TV3.

A ne le to – spoznal/a boš lahko tudi Rada Muleja in Svetlano Cigoj, z njima naredil/a selfi in ga delil/a po Facebooku. 😉 Pa še lepa nagrada te čaka! Želim biti zvezda v tv oddaji.

Oddaja Zmenki na TV3

4. Martinovanje z enodnevnim izletom v deželo mehurčkov

Pojdi z nami v magično Pomurje, kjer boš raziskal/a lepote pokrajine in obiskal/a raj orhidej ter tropski vrt, oljarno in šunkarno, na koncu pa te čaka še Martinova pojedina v objemu opojnih mehurčkov penine. Seveda bo poskrbljeno tudi za spoznavne igre in nagrade. Pridruži se nam TUKAJ.

Martinovanje za samske

Si si že izbral/a svoja doživetja za pestro preživljanje jeseni? Namig: Povabi zraven samsko prijateljico ali prijatelja in si skupaj privoščita res nepozabno jesen. 😊

Za začetek lahko kar z domačega kavča poiščeš simpatijo, saj smo zate pripravili BREZPLAČEN PREIZKUS ONA-ON.COM.

Še nisi na ona-on.com? BREZPLAČEN PREIZKUS ONA-ON.COM.

Že na ona-on.com? Izkoristi popust na članarino.

Se vidimo! 😉

Ni komentarjev

Odgovori