Vroča nagradna anketa | Kakšne erotične fantazije gojimo Slovenci?

Nagradna anketa

Jasno je, da iz leta v leto Slovenke in Slovenci postajamo vse bolj odprti tudi za nekoliko bolj intimne trenutke v življenju. A kako zelo?

To lahko preveriš v najbolj vroči nagradni anketi na naših tleh, Seks in Slovenci 2021! V njej so organizatorji ankete povprašali Slovenke in Slovence, kaj je tisto, kar jih med rjuhami najbolj privlači. Kakšne skrite fantazije gojijo globoko v sebi in kaj (če sploh kaj) so pripravljeni deliti s svojim spolnim partnerjem.

Kaj pa znane osebe?

Tako ženske kot moški imamo pri sebi svoje favorite, zato bo nadvse zanimivo videti, kdo so tisti znani Slovenci in Slovenke, ki burijo našo domišljijo. Morda le droben namig … prvi rezultati kažejo precejšnje spremembe, glede na tiste iz prejšnjih let.

Kaj sploh je tisto, kar neko osebo v naših očeh naredi seksi, privlačno in poželjivo? Tudi s tem se ukvarja omenjena anketa, v kateri ne manjka vprašanj, katerih si ne bi upali zastaviti niti najboljšim prijateljem.

In vroči zmenki?

Smo Slovenci že dovolj odprti za vroče zmenke? Tiste zmenke, na katerih oba udeleženca vesta koliko je ura in zakaj sta tam. Kaj pa denimo iskanje spolnega partnerja za zgolj eno vročo noč?

Je to sprejemljivo, ali ne? Kako pogosto to v resnici počnemo in kje tovrstne partnerje poiščemo.

Na portalu urgenca.com, kjer so anketo tudi pripravili, imajo na to vprašanje že kar neposreden odgovor.

V njihov prid namreč govori že več kot 125.000 registriranih uporabnikov, ki preko tega spletnega portala za vroče zmenke iščejo prav to!

O čem vse še sprašuje anketa?

O vsem, kar vam glede spolnosti pade na pamet. Kakšni so naši fetiši, bi si upali (ali si celo želeli) v troje, kako pogosto izvajamo “posteljno telovadbo”, kako pogosto posegamo po erotičnih vsebinah, katere naprave pri tem uporabljamo, imamo raje seksi zadnjico, mišice, ali kakšen % več možganske prostornine.

Vsekakor anketa, ki podira tabuje in iz leta v leto dokazuje, da Slovenci postajamo zelo odprt narod. Vse pogosteje se pogovarjamo o temah, ki so nas še pred kratkim naredile nervozne in vse bolj pogumno stopamo v svet spolnosti, ki je lahko še kako zelo pester in zanimiv.

Kaj pa nagrade?

Kot se za vročo anketo spodobi, so na voljo tudi vroče nagrade. Za te je poskrbela spletna trgovina z erotičnim perilom in drugimi pripomočki, myspicyshop.com!

erotična trgovina

Med izpolnjevanjem ankete pa je vsem udeležencem na voljo še 5 izvrstnih daril, katerih ne velja zamuditi

POZOR: Anketa vsebuje nazorna vprašanja in je primerna le za starejše od 18 let! S sodelovanjem v anketi sodeluješ tudi v vrooočem nagradnem žrebanju 🔥

 

Ni komentarjev

Odgovori