Vsak lahko najde ljubezen! – Kako?

Srečno in za večno. Z zaupanjem v znanost do prave ljubezni!

In to srečno in za večno! Le zaupati je treba v znanost, ki pozna formulo za popolno ujemanje. Zdaj se namreč tudi vam ponuja priložnost, da se v iskanju ljubezni naslonite na znanost. S sodelovanjem v televizijskem eksperimentu, ki je po svetu uspešno združil že stotine parov, zdaj pa prihaja tudi k nam. Če imate iskreno željo najti svojo dušo dvojčico, ste le še klik stran od vrat, ki vam odpirajo pot do sreče v ljubezni.

Za kaj gre?

Gre za resen, strokovno podprt in ambiciozen projekt.

Na Planet TV to jeseni pripravljajo inovativen in uspešen televizijski eksperiment Prava ljubezen. Gre za resen, strokovno podprt in ambiciozen projekt. Pri iskanju partnerske sreče sodeluje skupina strokovnjakov in znanstvenikov, ki s kandidati opravijo niz testiranj, na podlagi rezultatov pa določijo, kakšni kandidati si najbolj ustrezajo.

Skozi proces odkrivanja svoje boljše polovice boste temeljito spoznali tudi sebe in se naučili, kako spremeniti svoja ravnanja, da bo pot do ljubezenske sreče čim bolj gladka.

Iskanje ljubezni ni lahka naloga, sploh v času, ko je omejitev še več kot v preteklosti. Osredotočenost na kariero, slabe izkušnje, izolacija v času korone, slabša samopodoba in strah pred zavrnitvijo … vse to so lahko razlogi, zaradi katerih se vam je ljubezen doslej izmuznila iz rok. A v tem eksperimentu prve in najbolj tvegane korake namesto vas opravijo strokovnjaki. In strah pred neuspehom je povsem odveč.

Dodatni bonusi

Iskanje prave ljubezni bo tudi navdihujoče in zabavno – od stilske preobrazbe, potovanj, izkušenj in preizkušenj, ki vam bodo pomagale pri odkrivanju vaše edinstvene ljubezenske formule.

Prijavite se!

Ste stari med 25 in 45 let? Si RES želite najti pravo ljubezen?
Izpolnite spodnji obrazec (PRIJAVA JE NEOBVEZUJOČA) in se podajte na zabavno pot spoznavanja prave ljubezni.

Po prijavi vas bodo kontaktirali iz produkcijske hiše Pamervision in vas povabili na kratek razgovor, kjer vam bodo podrobneje predstavili vašo novo priložnost.

Za uspešno prijavo se morate strinjati s pogoji.

Strinjam se s pogoji oddaje Prava ljubezen.

Strinjam se, da podjetje VenetiCOM d.d. začasno hrani moje osebne podatke in jih za namen zbiranja prijav za sodelovanje v oddaji Prava ljubezen posreduje organizatorjema, Produkcijski hiši Pamervision in Planet TV.

Potrjujem, da sem polnoleten/a.

Ni komentarjev

Odgovori