White Couture – Salon, kjer boš našla pravo

Po najpomembnejši del nevestine oprave v poročni salon White Couture

Čudovit ambient, bogata poročna ponudba in osebno svetovanje na podlagi večletnih izkušenj – vse to dobiš v poročnem salonu White Couture. Vir: White Couture

Se bliža tvoj poročni dan? Te že malce grabi panika, ker še vedno ne veš, kam iti po poročno obleko? Si želiš čudovitega ambienta s pravim poročnim vzdušjem in široko ponudbo oblek, med katerimi boš zagotovo našla pravo?

Dolgoletne izkušnje na poročnem trgu ter uporabni in modni nasveti, ki jih boš prejela v poročnem salonu White Couture, ti bodo zagotovo pomagali pri izbiri med kar 90 poročnimi oblekami vrhunskih poročnih znamk, kot so Pronovias – White one, Miss Kelly, Miss Paris, Divina sposa ter Kelly star.


Izberi svojo pravljično poročno obleko v poročnem salonu White Couture!

Rezerviraj si svoj termin!


In kako se lotiti izbire prave poročne obleke? Svetovalka in vodja poročnega salona White Couture Tina Belina svetuje, da pred odhodom v poročni salon na list papirja zapišeš:

  • svoje osebnostne lastnosti, saj bodo tako lažje svetovali, ali bo poročna obleka zate bolj drzna ali bo primernejša nežna in umirjena obleka,
  • model poročne obleke, ki ti je všeč (A linija, princes linija, riba linija, kratka obleka…),
  • želen material in barvo svoje poročne obleke (saten, čipka, til, kombinacija),
  • lokacija poroke (morje, gore, grad, poroka med vinogradi, … ).
Poročni salon White Couture prinaša poročno svežino in novo svetovno priznano znamko poročnih oblek Pronovias - White one na slovenski trg. Vir: White Couture
Poročni salon White Couture prinaša poročno svežino in novo svetovno priznano znamko poročnih oblek Pronovias – White one na slovenski trg. Vir: White Couture

Ko se boš oglasila v poročenem salonu, pa ne pozabi teh želja zaupati svetovalki, ki ti bo na tej podlagi poiskala primerne obleke.

“Svetovanje je odvisno od vsake posamezne neveste in konec koncev tudi njene oziroma njune poročne zgodbe,” pravi ga. Belina, ki se bo tvojim željam posvetila v celoti in ti pomagala najti tisto obleko, v kateri boš na svoj poročni dan sijala.

Želiš unikatno poročno obleko? Poročni salon White Couture sodeluje z izkušeno šiviljo, ki lahko po naročilu izdela celotno poročno obleko zate in za tvojega ženina, lahko pa naročiš le kravato, metuljček, robček, pas … vse, kar želiš.

V White Couture te oblečejo od glave do peta

V White Couture ponujajo tudi poročne tiskovine in naprsne šopke, ki jih izdelujejo sami. Vir: White Couture
V White Couture ponujajo tudi poročne tiskovine in naprsne šopke, ki jih izdelujejo sami. Vir: White Couture

Poročno obleko si že izbrala, zdaj pa potrebuješ še tisto piko na i. V White Couture boš lahko izbrala poročne čevlje po svojem okusu, saj jih boš lahko oblikovala kar sama, v salonu pa ponujajo pravzaprav vse poročne dodatke.

“Poročne tančice, lasnice, zapestnice, uhane, poročne tiskovine, ki jih izdelujejo sami, naprsni šopki, konfeti in ostale malenkosti, ki naredijo piko na i na poročni dan,” opisuje ga. Belina.


Izberi svojo pravljično poročno obleko v poročnem salonu White Couture!

Rezerviraj si svoj termin!


Pravkar zaročena in – izgubljena?

Če sta se pravkar zaročila, se najbrž utapljata v dvomih, kaj rezervirati najprej – lokacijo ali poročno obleko? Kje pravzaprav začeti, kaj najprej rezervirati za poroko, kako izbrati poročno obleko za nevesto in ženina, kdaj naročiti poročne tiskovine in kako jih oblikovati, kakšno naj bo cvetje in ostali cvetlični aranžmaji, poročni prstani …

Vir: White Couture
Vir: White Couture

Na vsa vprašanja, ki se vama porajajo ob začetku načrtovanja poroke, vama bodo odgovorili na poročnih delavnicah, kjer bosta dobila še kontakte poročnih ponudnikov, da bosta lahko lažje začela načrtovati.

O začetku delavnic bosta obveščena v salonu White Couture, vse novosti pa lahko spremljata tudi na Facebook strani Poročni SALON White Couture.

Veselo načrtovanje!

Ni komentarjev

Odgovori