Woop: 1 ideja za odštekan zmenek

Kaj pa če bi tokratni zmenek preživela v zraku?

V Ljubljani v BTC-ju je svoja vrata odprl največji trampolin park v Sloveniji. Trampolin park na 3.500 m2 in več kot 100 trampolinih nudi edinstveno doživetje skakanja in breztežnosti in je prostor za druženje, zabavo in aktivno preživljanje prostega časa.

Hkrati je park tudi nov dom svetovno znane akrobatske skupine Dunking Devils, ki bodo svoje znanje in izkušnje, v okviru tečajev in delavnic, prenašali na mlajše generacije.

woop1

ZDRUŽUJE ŠPORT IN ZABAVO

Trampolin park WOOP! je namenjen vsem, tako otrokom, mladostnikom kot tudi odraslim, ki želijo ostati fit, poskusiti nov način vadbe ter ob tem doživeti nepozabno izkušnjo.

Trampolin park nudi prostor za aktivno preživljanje prostega časa, druženje s prijatelji, družinsko zabavo, aktivna rojstnodnevna praznovanja, športne dneve za šole in vrtce, večerne dogodke s šov programom, teambuildinge za podjetja ter fitness programe.

VODENE VADBE ZA DOBRO JUTRO

Pri skakanju po trampolinu krepimo telo in duha, tako na primer 10 minut skakanja po trampolinu v smislu aerobne vadbe pomeni enako kot 33 minut teka, so ugotovili znanstveniki pri Nasi.

Redna vadba na trampolinih pomaga pri izboljšanju metabolizma in krepitvi imunskega sistema. V WOOP! ponujamo vsako jutro vodene vadbe in treninge: “S treningi, ki jih izvajamo vadeči doseže dobro kondicijo, prožnost kosti, koordinacijo telesa. Zaradi mreže, ki zadrži 80 odstotkov pritiska, mišice in kosti trpijo manj kot pri drugih športih.”

woop4

OD TRAMPOLINSKEGA ZIDU DO OLIMPIJSKH TRAMPOLINOV

V novem trampolin parku se poleg trampolinov različnih dimenzij, namenjenih prostemu skakanju, nahajajo tudi igralna in plezalna stena, napihljiva blazina, trampolinski zid, gimnastična jama, prostor za igro Med dvema ognjema na trampolinih, košarkarski koši za zabijanje, ter trapez in slack line.

Del trampolin parka bo namenjen tudi treningom profesionalnih športnikov: gimnastičarjem, freestyle športom in treningom akrobatskega zabijanja.

OKUSNO IN ŠE ENKRAT OKUSNO

V WOOP! baru boste lahko preizkusili najrazličnejše dobrote od Kave s karamelo in Vroče čokolado z oreo piškoti, do domačih ledenih čajev in smoothijev. Po skakanju pa si boste lahko vedno privoščili tudi Trampolinke.

In ne pozabite, zabava je v zraku. 🙂

Ni komentarjev

Odgovori