Spletna (www) ljubezen

Internet in druga tehnologija močno posega v naša življenja. Dejansko si ne moremo zamisliti dneva brez ...

… brez povezave na splet. Ali pa, če pozabimo mobitel doma, smo izgubljeni, kot bi pozabili doma svojo glavo. Tehnologija nas povezuje s svetom in tako vse bolj postajamo del sveta.

Danes človek brez mobilnega telefona težko živi. Še pred nekaj leti smo vsi trdno prepričani zatrjevali, da nas tehnologija ne more zasužnjiti, a danes skačemo na okoli z najsodobnejšim mobilnikom, prenosnim računalnikom in vsako noč sanjamo o novem dlančniku.

O.K. Malo pretiravanja, vendar pred leti smo enako govorili za mobilne telefone, morda se zgodovina ponavlja in bomo čez nekaj let vsi imeli kot »obvezno dnevno opremo« prenosni računalnik in dlančnik. Kdo bi vedel … Dejstvo pa je, da nam tehnologija na nek način precej olajša vsakdan. 

Tako lahko v vsakem trenutku pogledamo svojo elektronsko pošto, dostopamo do različnih spletnih strani. Vseskozi smo povezani s svetom. Smo v koraku s časom. Vsak trenutek lahko na spletu najdemo ljubezen svojega življenja (ali zgolj avanturo). Tudi pri teh stvareh smo včasih govorili, da so nemogoče in da se ne obnesejo – ‘www’ ljubezen.

Kje sta se pa vidva spoznala? Na spletu!

Danes je vse več ljudi, ki so tako spoznali svoje partnerje. Da, preko spleta! In če smo včasih govorili, da si partnerja prek spleta iščejo samo čudaki, ki v vsakdanjem življenju ne upajo stopiti pred simpatijo. Danes na spletu iščejo partnerje največji frajerji iz srednje šole, ženske, ki imajo uspešne kariere, izgledajo kot iz škatlice, ipd. Internet je postal bližnjica do vseh oddaljenih src, ki so nam blizu.

Na ona-on.com je svojo ljubezen našlo že več kot 20.000 parov! Pridruži se jim!

Internet je postal bližnjica do naših src.

Internet je postal bližnjica do naših src. Pri tem pa velja opozorilo, da tako kot vsak dan srečujemo in spoznavamo ljudi, ki nam lažejo in se pretvarjajo, je to na spletu še lažje. Zdrav razum in daljši pogovor pred prvim zmenkom bosta dovolj, da bomo znali oceniti, če je oseba na drugi strani res to, za kar se izdaja.

Ne nasedajte lažnim obljubam in »dejstva« jemljite z rezervo. In še en napotek: Če ne ‘reskiraš’, ne ‘profitiraš’! Tako, da le pogumno novim poznanstvom naproti!

Ni komentarjev